ΟΛΘ: Συγκροτήθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο εννεαμελές διοικητικό συμβουλίου της ΟΛΘ ΑΕ, κατά τη διάρκεια της εξ αναβολής γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας.

Ως εκτελεστικά μέλη ψηφίστηκαν ο Αθανάσιος Λιάγκος, που αναλαμβάνει χρέη προέδρου στο διοικητικό συμβούλιο της ΟΛΘ ΑΕ, ο Franco Nicola Cupolo, ο οποίος τοποθετήθηκε στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, και ο Artur Davidian ως γενικός

διευθυντής επενδύσεων.

Ως μη εκτελεστικά μέλη ορίστηκαν οι Laurent Martens ανώτατο στέλεχος της Terminal Link και ο FU Baiqiao (Leon) από την πλευρά του Γάλλου Μετόχου.

Συνεχίζοντας μια επιτυχημένη πορεία εκπροσώπησης του δημοσίου συμφέροντος, ο δρ. Άγγελος Βλάχος με μεγάλη σχετική εμπειρία διορίστηκε εκ νέου από το ΤΑΙΠΕΔ ως εκπρόσωπος του όντας το παλαιότερο πλέον μέλος του ΔΣ της εισηγμένης εταιρείας. Ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη ψηφίστηκαν ο μηχανικός Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, όπως και η επίκουρη καθηγήτρια Λογιστικής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Αγγελική Σαμαρά και το διοικητικό στέλεχος, στον κλάδο των logistics, Ειρήνη Χάδιαρη.

Υπογραμμίζεται, ότι ο αντιπρόεδρος της CMA Terminal Holdings, Laurent Martens, τοποθετήθηκε στη θέση του Boris Wenzel, που πριν μερικούς μήνες αποχώρησε από τα καθήκοντά του, για προσωπικούς λόγους.

ΟΛΘΔΣΓΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα