Ο Ζέρβας διεκδικεί και δεύτερη θητεία στη Θεσσαλονίκη

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας ανακοίνωσε και επίσημα την απόφασή του να είναι εκ νέου υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Βάζω τη Θεσσαλονίκη πάνω από όλα. Αυτή είναι η προσωπική μου πυξίδα. Μια πόλη προορισμός, ένας τόπος, για να ζεις και να δημιουργείς. Όχι σκαλοπάτι

για πολιτική καριέρα», τόνισε σε ανοικτή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής.

. «Με τη δική σας στήριξη, τη δική σας αγάπη, τη δική σας συμβολή και κριτική, θα τα καταφέρουμε ξανά. Η Θεσσαλονίκη πλέον έχει ατζέντα, έχει όραμα. Όλοι το παραδέχονται. Όπως λοιπόν σας κάλεσα το 2019 να μετατρέψουμε το ‘γιατί όχι στη Θεσσαλονίκη σε ένα ‘ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη’, σας καλώ σήμερα να πούμε ξανά ένα μεγάλο ‘ΝΑΙ’: Για μια πόλη σύγχρονη, για τις γενιές που ζούνε σήμερα και ονειρεύονται, αλλά κυρίως για τις γενιές που ακολουθούν», είπε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, απευθυνόμενος προς το πλήθος κόσμου που έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση της δημοτικής παράταξης «Ναι στη Θεσσαλονίκη», τόνισε.

«Με ρωτούν πολλοί εάν θέλω να έχω σε αυτήν την προσπάθεια τη στήριξη των κομμάτων. Απαντώ ευθέως: Κάθε στήριξη είναι καλοδεχούμενη. Πρώτα, όμως, θέλω να έχω τη στήριξη των συμπολιτών μου. Γιατί η Αυτοδιοίκηση του 21ου αιώνα είναι υπόθεση των πολιτών», σημείωσε ο κ. Ζέρβας.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας για τη νέα του θητεία έθεσε ατζέντα επτά έργων:

1. Ανάπλαση του άξονα της Αριστοτέλους.
2. Ντεκ παλιάς παραλίας.
3. Στάβλοι Παπάφη, με την ανάδειξή τους σε έναν πολυχώρο με πράσινο, κοινωνικές δομές, δράσεις πολιτισμού και αθλητισμού.
4. Μουσείο Ολοκαυτώματος -υλοποιείται με την καθοριστική συμβολή του Δήμου Θεσσαλονίκης, που στα αρχικά ανεπαρκή πλάνα προσέφερε επιπλέον έντεκα στρέμματα.5. Πάρκο για όλους στην Τούμπα, το πρώτο πάρκο που κάνει πράξη την αρχή της ίσης πρόσβασης.
6. Διάνοιξη οδού Ψελλού με τη δημιουργία κόμβου μετεπιβίβασης, με πολύ πράσινο, πάρκινγκ και πρωτοφανείς χρηματοδοτήσεις για απαλλοτριώσεις ύψους 12 εκατ. ευρώ.
7. Πλατεία Διοικητηρίου με ανάδειξη των αρχαιοτήτων και κατασκευή της καλλιμάρμαρης πλατείας. Έβαλε επίσης, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, κόκκινες γραμμές για συγκοινωνίες, κυκλοφοριακό, ασφάλεια και χρηματοδοτήσεις. ΖέρβαςΘεσσαλονίκη
Keywords
Τυχαία Θέματα