Ο Μητσοτάκης δηλώνει έτοιμος να είναι «και κυβέρνηση και αντιπολίτευση»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε την Τρίτη το μεσημέρι στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, στις οποίες η ΝΔ αναμένεται να εξασφαλίσει αυτοδυναμία.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το τελικό αποτέλεσμα και έδωσε κάποιες πρώτες πληροφορίες σχετικά με τη νέα

κυβέρνηση που έχει στο μυαλό του να δημιουργήσει, αν τελικά πάρει την εντολή από τον ελληνικό λαό.

Για την αρχιτεκτονική της νέας κυβέρνησης, ο κ.Μητσοτάκης είπε ότι θα υπάρξουν αλλαγές ως προς τη μεταφορά κάποιων χαρτοφυλακίων από υπουργείο σε υπουργείο, ενώ επέμεινε ότι η επόμενη κυβέρνηση θα έχει περισσότερες γυναίκες.

Το σημαντικότερο είναι, όμως, να είναι πιο αποτελεσματική, όπως είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ακόμα πως πρόκειται να δημιουργήσει ένα νέο υπουργείο Οικογένειας.

"Θα επιμείνω πολύ στην ανάγκη να μπορούμε να έχουμε συγκεκριμένη στοχοθεσία, οδικό χάρτη υλοποίησης για κάθε υπουργείο συμφωνημένο στην αρχή κάθε χρονιάς", είπε και πρόσθεσε πως θα δώσει επίσης βαρύτητα στη "διαλειτουργικότητα μεταξύ των υπουργείων".

Για το γεγονός ότι η ΝΔ είναι πολύ πιθανό να έχει ισχυρή αυτοδυναμία και την ίδια ώρα η αντιπολίτευση να είναι ουσιαστικά αποδεκατισμένη, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε πως η ΝΔ θα αναλάβει το ρόλο να κάνει αντιπολίτευση στον εαυτό της!

Τέλος, σημείωσε πως η ακρίβεια και η λειτουργία του ΕΣΥ είναι οι δύο βασικές προτεραιότητες που αφορούν τον κόσμο περισσότερο από κάθετι άλλο,

Μητσοτακηςεκλογές2023εκλογές 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα