Μασκ: Ούτε με τον Μπάιντεν, ούτε με τον Τραμπ

23:25 6/3/2024 - Πηγή: Reporter

Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ δήλωσε ότι δεν θα ενισχύσει οικονομικά την προεκλογική εκστρατεία ούτε του Ρεπουμπλικάνου Ντόναλντ Τραμπ ούτε του Δημοκρατικού Τζο Μπάιντεν ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου.

Ο Τραμπ συναντήθηκε προ ημερών στη Φλόριντα με τον Μασκ, τον δεύτερο πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο, σύμφωνα με το Bloomberg.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X, ο Μασκ

ανέφερε: «Για να είμαι απολύτως σαφής: Δεν κάνω δωρεά χρημάτων σε κανέναν εκ των δύο υποψηφίων για την προεδρία των ΗΠΑ».

{https://twitter.com/elonmusk/status/1765397025967710542}

Νωρίτερα σήμερα, η Νίκι Χέιλι ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει την κούρσα διεκδίκησης του χρίσματος των Ρεπουμπλικάνων. Ως εκ τούτου, στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου θα μονομαχήσουν ο 81χρονος Δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν και ο 77χρονος Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ.

Το 2022, πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ, ο Μασκ είχε προτρέψει τους Αμερικανούς ψηφοφόρους να χαρίσουν στους Ρεπουμπλικάνους τον έλεγχο του Κογκρέσου. Τελικά, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα εξασφάλισε την πλειοψηφία στη Βουλή των Αντιπροσώπων, ενώ οι Δημοκρατικοί του προέδρου Μπάιντεν διατήρησαν υπό τον έλεγχό τους τη Γερουσία.

#Έλον_Μασκ #Ντόναλντ_Τραμπ #Τζο_Μπάιντεν #ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ_ΕΚΛΟΓΕΣ
Keywords
Αναζητήσεις
mask-oute-me-ton-bainten-oute-me-ton-trab.htm
Τυχαία Θέματα
Μασκ, Ούτε, Μπάιντεν, Τραμπ,mask, oute, bainten, trab