Μαρινάκης: Τα χρήματα πρόσθετης αρωγής θα καταβληθούν άμεσα στους αγρότες

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Πάυλος Μαρινάκης, μίλησε στον ΣΚΑΙ για τους αγρότες της Θεσσαλίας εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή του λέγοντας ότι με την αύξηση την οποία ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός θα λυθεί το θέμα της ρευστότητας.

Στην συνέχεια, ο ίδιος πρόσθεσε πως τα χρήματα αυτά θα καταβληθούν άμεσα και θα ικανοποιήσουν το σχετικό αίτημα των αγροτών, που διαμαρτύρονται και για έλλειψη ρευστότητας.

Παράλληλα – ενόψει

και της Agrotica το Σαββατοκύριακο και τα μπλόκα των αγροτών που πυκνώνουν – ο κ. Μαρινάκης δήλωσε: «δεν πιστεύω ότι θα φτάσουμε στο σημείο να κλείσουν οι εθνικές οδοί».

Όπως επεσήμανε, με τις χθεσινές ανακοινώσεις του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρου Σκυλακάκη, για την αναστολή πληρωμών στο ηλεκτρικό ρεύμα για δύο χρόνια, πραγματοποιήθηκε η ικανοποίηση δύο καίριων αιτημάτων των αγροτών.

Τέλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε τη δέσμευση ότι η κυβέρνηση λαμβάνει υπόψη της τα σοβαρά αιτήματα των αγροτών, αλλά ταυτόχρονα υπογράμμισε ότι δεν θα επιτραπεί η παραβίαση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών του συνόλου των πολιτών λόγω των κινητοποιήσεων.

#Μαρινάκης #ΠΡΟΣΘΕΤΗ_ΑΡΩΓΗ #αγροτες #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ_DANIEL #Κυριάκος_Μητσοτάκης
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρινάκης,marinakis