Μαρινάκης: Σενάριο επιστημονικής φαντασίας η... υπουργοποίηση Κασσελάκη

15:28 5/1/2024 - Πηγή: Reporter

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, χαρακτήρισε «επιστημονική φαντασία» τα όσα είπε ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Καπνισάκης, σχετικά με την πρόταση στον κ. Κασσελάκη το 2019 να γίνει υπουργός στην πρώτη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ. Μαρινάκης σχολίασε ότι δεν

πρόκειται απλώς για παραποίηση της πραγματικότητας, αλλά για δημιουργία της φαντασίας του κ. Καπνισάκη και, εκτεταμένα, του κ. Κασσελάκη.

Ειδικότερα, ο κ.Μανώλης Καπνισάκης, σε συνέντευξή του στο Documento που δημοσιεύεται στο αυριανό (6/1) φύλλο της εφημερίδας υποστηρίζει ότι το 2019 με μεσολαβητή τον κ.Αντώνη Διαματάρη- επιφανές στέλεχος της ομογένειας στην Αμερική- είχε προταθεί στον κ.Κασσελάκη θέση υπουργού στην πρώτη κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο νυν αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είχε αρνηθεί.

Επιπλέον, αναφορικά με το θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και των νομικών δικαιωμάτων των παιδιών, ο κ. Μαρινάκης δήλωσε ότι η κυβέρνηση ξεκινά άμεσα τον διάλογο και τη συζήτηση για να τεκμηριωθούν τα επιχειρήματα που προβάλλουν. «Αυτή τη στιγμή υπάρχει η δυνατότητα υιοθεσίας από έναν μονογονέα. Κάποια παιδιά έχουν υιοθετηθεί από έναν άνδρα ή μία γυναίκα και πρέπει να δούμε και τα δικαιώματα για τον έτερο γονέα» σχολίασε.

#Μαρινάκης #κυβερνητικός_εκπρόσωπος #ΚΑΠΝΙΣΑΚΗΣ #ΣΥΡΙΖΑ #ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ #ΝΔ
Keywords
Αναζητήσεις
marinakis-senario-epistimonikis-fantasias-i-ypourgopoiisi-kasselaki.htm
Τυχαία Θέματα