Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ μπορεί να είναι 100% μαχητική αντιπολίτευση

«Λέμε αλήθειες, μέσα και έξω από τη Βουλή, με σταθερότητα και μαχητικότητα παλεύουμε, για αυτό το ΚΚΕ είναι 100% μαχητική αντιπολίτευση υπέρ του λαού» τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ το βράδυ της Τρίτης (13/6).

Αναφερόμενος

στα παιχνίδια με τη μουσουλμανική μειονότητα υπογράμμισε ότι οι μειονότητες πρέπει να είναι γέφυρες φιλίας και αλληλεγγύης και να μην εργαλειοποιούνται για άλλα συμφέροντα, πρόσθεσε ότι οι διεθνής συνθήκες δεν αλλάζουν με μονομερείς ενέργειες, με υπόγειες διαβουλεύσεις ή με επίσημες διαπραγματεύσεις αλλάζουν μόνο με πολέμους και τόνισε πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί.

Ενόψει των εκλογών τις 25 Ιουνίου κάλεσε σε περαιτέρω ενίσχυση του ΚΚΕ τονίζοντας πως για να κρατήσει τις 26 έδρες των εκλογών στις 21 Μάη θα πρέπει να αυξήσει πολύ το ποσοστό και τους ψήφους διότι ο εκλογικός νόμος είναι ληστρικός και κλέβει έδρες από τα κόμματα.

Σχολιάζοντας την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα πως όποιος δεν ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ ενισχύει τη ΝΔ υπογράμμισε ότι χρησιμοποιεί παλιά βρώμικα ΠΑΣΟΚικά κόλπα και τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική του και ως κυβέρνηση και ως αντιπολίτευση ανέδειξε τη ΝΔ. Δεν ήταν αντιπολίτευση με 30% θα γίνει τώρα με 20% ο ΣΥΡΙΖΑ αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας και πρόσθεσε πως το 1% παραπάνω στο ΚΚΕ σημαίνει δύο παραπάνω βουλευτές που θα είναι στήριγμα για το λαό.

Αναφερόμενος στον τουρισμό σημείωσε ότι δεν είναι τουριστικό θαύμα ο θάνατος γυναίκας σε καρότσα στη Κω, της τουρίστριας στην Χαλκιδική και της 19χρονης εγκύου στη Νέα Μάκρη, σε περιοχές αναπτυγμένες τουριστικά. Τόνισε ότι το τουριστικό θαύμα είναι για τα κέρδη των ομίλων στον κλάδο του επισιτισμού - τουρισμού, ενώ οι εργαζόμενοι δεν έχουν ούτε καλούς μισθούς, ούτε καλές συνθήκες εργασίας και ούτε καλές συνθήκες διαβίωσης.

Δημήτρης Κουτσούμπαςεκλογές 2023μουσουλμανική μειονότηταΤουρισμός
Keywords
Αναζητήσεις
koutsoubas-to-kke-borei-na-einai-100-machitiki-antipolitefsi.htm
Τυχαία Θέματα
Κουτσούμπας, ΚΚΕ, 100,koutsoubas, kke, 100