Κόλαφος η εισαγγελέας για τη δολοφονία Άλκη

11:43 6/6/2023 - Πηγή: Reporter

Για μια καλά οργανωμένη και προσεκτικά σχεδιασμένη καταδρομική επίθεση, μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, εις βάρος του Άλκη Καμπανού και της παρέας του, με σκοπό να αφαιρέσουν ανθρώπινες ζωές, έκανε λόγο η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης.

Στην αγόρευσή της ήταν κατηγορηματική πως οι 12 κατηγορούμενοι χούλιγκανς είχαν προσχεδιάσει την επίθεση στον Άλκη και τους φίλους του, είχαν κοινό δόλο και ακολούθησαν το καλά οργανωμένο σχέδιό τους.

«Θα αντιληφθείτε τον κοινό ανθρωποκτόνο δόλο σε βάρος όλων των θυμάτων», τόνισε.

«Οι οικογένειες του Άλκη και των τραυματιών μπορούν να περπατούν με ψηλά το κεφάλι, σε αντίθεση με τις οικογένειες των κατηγορουμένων, που ενδεχομένως θα προχωρούν με σκυμμένο κεφάλι, αποδεχόμενοι ότι εδώ και καιρό έχουν χάσει τα παιδιά τους» τόνισε χαρακτηριστικά στην εισαγωγική της τοποθέτηση.

«Κυκλοφορούσαν αρματωμένοι σε ένα σχέδιο εξόντωσης. Οι πέντε νέοι δεν είχαν τίποτα πάνω τους, γιατί απολάμβαναν τη ζωή. Είχαν μόνο ένα αναψυκτικό που ο Άλκης και ο φίλος του μοιράστηκαν για τελευταία φορά, αυτός ήταν ο εξοπλισμός τους», ανέφερε και υπογράμμισε πως ο Άλκης και οι φίλοι του αιφνιδιάστηκαν από την επίθεση.

«Είναι ντροπή ή μεμπτό να φοράει ένας νέος τη μπλούζα της αγαπημένης του ομάδας ή να βγαίνει φωτογραφίες με τον πρόεδρο ή με παίκτες; Και γιατί δεν είχαν πάνω τους κι εκείνοι όπλα; Ήθελαν να είναι πρόβατα επί σφαγή;» αναρωτήθηκε μεταξύ άλλων.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ
Keywords
Αναζητήσεις
kolafos-i-eisangeleas-gia-ti-dolofonia-alki.htm
Τυχαία Θέματα