Ιταλία: Σκότωσε το παιδί του και το έκρυψε στην ντουλάπα

09:38 3/1/2022 - Πηγή: Reporter

Φρικιαστικό έγκλημα σημειώθηκε στο Βαρέζε στη βόρεια Ιταλία την Πρωτοχρονιά με έναν 40χρονο να μαχαιρώνει μέχρι θανάτου το 7χρονο παιδί του και να κρύβει το πτώμα του σε ντουλάπα του σπιτιού του.

Ο Ντάβιντε Παϊτόνι τηλεφώνησε στη συνέχεια στη γυναίκα του με την οποία είναι σε διάσταση, και της ζήτησε να κατέβει από το διαμέρισμά της για να της παραδώσει, δήθεν, το παιδί. Όταν την είδε, προσπάθησε να τη μαχαιρώσει, αλλά η γυναίκα κατάφερε να απομακρυνθεί και να σωθεί.

Σε γραπτό

μήνυμα που άφησε πλάι στο πτώμα του παιδιού, ο παιδοκτόνος ανέφερε ότι η δολοφονία αποτελούσε πράξη εκδίκησης εναντίον της γυναίκας του και ζητούσε συγγνώμη μόνο από τον ηλικιωμένο πατέρα του.

Φέρεται να είχε σκοπό να αυτοκτονήσει, αλλά καραμπινιέροι έπειτα από ανθρωποκυνηγητό τον εντόπισαν σε αποθήκη έξω από τη Βαρέζε και τον συνέλαβαν.

Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι του είχε επιτραπεί να περάσει την Πρωτοχρονιά με τον γιο του, αν και βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό, λόγω απόπειρας δολοφονίας συναδέλφου του, που είχε διαπράξει μόλις ένα μήνα νωρίτερα.

Έκανε χρήση κοκαΐνης και η γυναίκα του είχε ζητήσει διαζύγιο λόγω της βίαιης συμπεριφοράς του, με τα ιταλικά ΜΜΕ τονίζουν ότι το έγκλημα μπορούσε να είχε αποτραπεί.

ΙταλίαπαιδοκτόνοςΔΟΛΟΦΟΝΙΑ
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα