Ημαθία: 13χρονος βίαζε επί 8 μήνες 12χρονο

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Ημαθίας μετά την καταγγελία της οικογένειας 12χρονου ότι επί 8 μήνες έπεφτε θύμα συστηματικού βιασμού από 13χρονο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 12χρονος αποκάλυψε στην 33χρονη μητέρα του τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό του και στη συνέχεια προχώρησαν σε καταγγελία στις Αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να υποστήριξε το παιδί, ο 13χρονος φερόμενος ως δράστης τον οδηγούσε σε διάφορα σημεία και τον βίαζε, αφού πρώτα τον χτυπούσε με κλωτσιές και μπουνιές.

Αυτό φέρεται να συνέβαινε από την 1 Αυγούστου έως και την περασμένη εβδομάδα, 8 Μαρτίου, περίπου, δηλαδή, για οχτώ μήνες.

Ο 12χρονος υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση χθες Κυριακή (12/3), όπου σύμφωνα με τον ιατροδικαστή εντοπίστηκαν ανάλογα ίχνη.

Σε βάρος του 13χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από το τμήμα ασφαλείας Αλεξάνδρειας, για βιασμό κατ εξακολούθηση.

13χρονος12χρονοςΒΙΑΣΜΟΣΗμαθία
Keywords
Τυχαία Θέματα