SVB: O CEO πούλησε μετοχές $3,5 εκατ. πριν την κατάρρευση

Λίγες ημέρες πριν την κατάρρευση της Silicon Valley, ο CEO της τράπεζας πούλησε μετοχές αξίας σχεδόν 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με όσα αναφέρουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η NY Post, o Γκρεγκ Μπέκερ «ξεφορτώθηκε» συνολικά 12.500 μετοχές της Silicon Valley Bank σε ένα εύρος τιμών από 285 ως 302 δολάρια στις 27 Φεβρουαρίου, μόλις 11 ημέρες πριν το κλείσιμο της τράπεζας.

Στο

μεταξύ, και ο CFO Ντάνιελ Μπεκ φέρεται να πούλησε μετοχές αξίας 575.000 δολαρίων, ακριβώς την ίδια ημέρα με τον Μπέκερ, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Newsweek.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα σήμερα (13/3) γνωστοποιήθηκε ότι πλέον ο βρετανικός βραχίονας της Silicon Valley Bank βρίσκεται στην HSBC Holdings Plc. «Αυτή η εξαγορά έχει εξαιρετικό στρατηγικό νόημα για την επιχείρησή μας στο Ηνωμένο Βασίλειο», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Nόελ Κουίν.

«Οι πελάτες της SVB UK μπορούν να συνεχίσουν να κάνουν τραπεζικές συναλλαγές ως συνήθως, με ασφάλεια, γνωρίζοντας ότι οι καταθέσεις τους υποστηρίζονται από τη δύναμη, την ασφάλεια και την ασφάλεια της HSBC» πρόσθεσε.

CEOSilicon Valleyμετοχέςπτώχευση
Keywords
Τυχαία Θέματα