Η Βασιλική Ηλιοπούλου εντάσσεται στο δυναμικό της ARTION

Στο δυναμικό της ARTION εντάσσεται η κα Βασιλική Ηλιοπούλου, ένα από τα πλέον καταξιωμένα και αναγνωρίσιμα στελέχη της Φορολογικής Διοίκησης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η κα Ηλιοπούλου έχει στο ενεργητικό της περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στο Υπουργείο Οικονομικών και τα τελευταία χρόνια κατείχε ηγετικές θέσεις στη Φορολογική Διοίκηση. Ολοκλήρωσε την καριέρα της διατελώντας Γενική Διευθύντρια Φορολογικής Διοίκησης. Από αυτή τη θέση συμμετείχε, μεταξύ άλλων, στη θέσπιση διαδικασίας τήρησης ειδικής λίστας ύποπτων για φοροδιαφυγή επιχειρήσεων,

στην επίσπευση των διαδικασιών επιστροφής φόρου εισοδήματος νομικών προσώπων, στην έκδοση αποφάσεων για τον εκτιμώμενο προσδιορισμό του φόρου, στη δημιουργία των ΕΛΚΕ, της πλατφόρμας καταγγελιών, του myProperty, κλπ.

Έχει συνδράμει σε διασυνοριακούς ελέγχους στην Γαλλία και στο Βέλγιο, ενώ συμμετείχε επίσης ενεργά στην Επιτροπή για την εφαρμογή των έμμεσων τεχνικών ελέγχου σε φυσικά πρόσωπα, επαγγελματίες, προτείνοντας στη Διοίκηση της ΑΑΔΕ συγκεκριμένες διαδικασίες και ελεγκτικές επαληθεύσεις που περιελήφθησαν τελικά σε εγκυκλίους που αντικειμενοποιούσαν το σύστημα ελέγχου.

Κατά τη διάρκεια της θητείας της ως Προϊσταμένης του ΚΕΦΟΜΕΠ εκδόθηκε το «Εγχειρίδιο Ελέγχου για τη τεκμηρίωση των πιστώσεων σε τραπεζικούς λογαριασμούς φυσικών και νομικών προσώπων» που έως και σήμερα δίνει κατευθυντήριες γραμμές για την αιτιολόγηση των πιστώσεων.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Α.Σ.Ο.Ε.Ε., κάτοχος μεταπτυχιακών σπουδών.

Ο Γιώργος Δαλιάνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ARTION AE, ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και καλωσορίζουμε την κα Βασιλική Ηλιοπούλου στην ομάδα μας, ως πολύτιμο συνεργάτη. Η τεράστια εμπειρία της σε όλα τα φορολογικά θέματα και ιδιαίτερα αυτά των φορολογικών ελέγχων θα ενισχύσει περαιτέρω τη δυναμική παρουσία μας στον χώρο των φορολογικών και φοροτεχνικών υποθέσεων των πελατών μας».

#ARTION #ΒΑΣΙΛΙΚΗ_ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα