Η Amazon θα λανσάρει τις διαδικτυακές αγορές αυτοκινήτων

Ο κολοσσός του ηλεκτρονικού εμπορίου, Amazon, αναμένεται να ξεκινήσει τις πωλήσεις οχημάτων στις ΗΠΑ το επόμενο έτος και θα επιτρέψει στους τοπικούς αντιπροσώπους να πωλούν απευθείας στους πελάτες μέσω του site της Amazon.

Σε κοινή ανακοίνωση με την αυτοκινητοβιομηχανία Hyundai την Πέμπτη (16/11), οι δύο

εταιρείες δήλωσαν ότι η Amazon θα ξεκινήσει με την προσφορά οχημάτων της συγκεκριμένης μάρκας. Με τη σειρά της, η Hyundai θα ονομάσει τη μονάδα cloud computing της Amazon AWS ως τον προτιμώμενο πάροχο cloud και θα ενσωματώσει στα οχήματα επόμενης γενιάς την Alexa, τον δημοφιλή φωνητικό βοηθό της Amazon.

Η ιδέα, σύμφωνα με την Amazon, είναι να ζητήσουν από τους πελάτες να αγοράσουν ένα νέο αυτοκίνητο μέσω διαδικτύου και να το παραλάβουν - ή να το παραδώσουν - από τον τοπικό τους αντιπρόσωπο.

Η Amazon δεν είπε πόσοι έμποροι θα μπορούσαν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα ή αν οι πελάτες στις ΗΠΑ θα μπορούσαν να κάνουν αγορές. Εκπρόσωπος της Amazon είπε ότι η εταιρεία θα δημοσιοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες καθώς θα προχωρά το πρόγραμμα, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει με τους αποκλειστικούς αντιπροσώπους της Hyundai και να κυκλοφορήσει στο τέλος του επόμενου έτους.

Προς το παρόν, η Amazon πουλά εξοπλισμό οχημάτων στο διαδίκτυο και προσφέρει έναν εκθεσιακό χώρο για καταναλωτές, οι οποίοι θέλουν να ερευνήσουν διαφορετικούς τύπους αυτοκινήτων που μπορεί να θέλουν να αγοράσουν. Ωστόσο, οι καταναλωτές δεν μπορούν να αγοράσουν απευθείας ένα όχημα στην πλατφόρμα της Amazon.

#Amazoncom_Inc #Hyundai #ΗΠΑ #ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ #alexa
Keywords
Αναζητήσεις
i-amazon-tha-lansarei-tis-diadiktyakes-agores-aftokiniton.htm
Τυχαία Θέματα