Γιαννάκος (ΠΟΕΔΗΝ): Ξεκίνησε η έρευνα για τις VIP MEΘ

Σε Θεσσαλονίκη και Χαλκίδα έχουν ξεκινήσει οι εισαγγελικές έρευνες για την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ περί «VIP ΜΕΘ». Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Μιχάλης Γιαννάκος, από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε την Πέμπτη, ανέφερε πως έχει καταθέσεις έναν ογκωδέστατο φάκελο με στοιχεία

που κατά τον ίδιο επιβεβαιώνουν την καταγγελία που είχε κάνει στις αρχές Δεκεμβρίου.

«Η ΠΟΕΔΗΝ έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου τη διαβίβασε στους εφέτες όλων των πόλεων προκειμένου να γίνει προκαταρκτική έρευνα. Για τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκίδα ήδη ξεκίνησε και έχουμε κληθεί και καταθέσαμε ως μάρτυρες», ανέφερε σε δηλώσεις του κατά την επίσκεψη το πρωί της Πέμπτης στο νοσοκομείο «Γ.Παπανικολάου».

«Ειδικά για τη Θεσσαλονίκη – πρόσθεσε- έχουμε καταθέσει έναν ογκωδέστατο φάκελο με έγγραφα των σωματείων αλλά και δημοσιεύματα και άρθρα γιατρών και νοσηλευτών, οι οποίοι επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες μας».

Ο κ.Γιαννάκος κατέληξε λέγοντας ότι «δεκάδες ασθενείς διασωληνωμένοι έχασαν τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ, έγιναν επιλογές με ηλικιακά κριτήρια και με συγκεκριμένα παραδείγματα αποδεικνύουμε όσα έχουμε πει για τις ΜΕΘ οι οποίες κρατούνταν για συγκεκριμένα πρόσωπα. Είναι όμως ζήτημα της εισαγγελικής έρευνας, δεν θέλουμε αυτή τη στιγμή να τα αποκαλύψουμε».

VIP MEΘΜΕΘνοσοκομείακορονοιός
Keywords
Τυχαία Θέματα