Γεροβασίλη σε Κασσελάκη: Αν ανακαλέσεις το «βρείτε μου αντίπαλο», σταματάμε

Το… γάντι στον Στέφανο Κασσελάκη ώστε να αποφευχθούν οι νέες εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ πέταξε η Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας την Κυριακή (25/2) στο 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρεμβαίνοντας μετά την ομιλία του προέδρου του κόμματος, η κα. Γεροβασίλη που έχει δηλώσει ότι θα θέσει υποψηφιότητα αν τελικά γίνουν εκλογές,

είπε αρχικά: «Αγαπητέ Στέφανε, στην εναρκτήρια ομιλία σου είπες “βρείτε μου αντίπαλο και πάμε”. Εάν το ανακαλέσεις σταματάμε εδώ. Αλλιώς εγώ δεν θα παραβιάσω ποτέ το καταστατικό του κόμματος. Περιμένω».

Και συνέχισε: «Στην Αριστερά λευκές επιταγές δεν υπάρχουν. Όποιος νόμιζε ότι μπορεί να το έχει αυτό, κάτι δεν καταλαβαίνει. Αγαπητέ Στέφανε, εγώ σήκωσα το γάντι που πέταξες, εσύ το πέταξες», πρόσθεσε.

Για άλλη μια φορά, εξέφρασε την αντίθεσή της ως προς την ημερομηνία των εκλογών «Τώρα αν θες εκλογές σε 10 μέρες αντιλαμβάνεσαι τι έχεις πει, ε καν' τις μόνος σου να δεις τι θα πάρεις. Μένω σε αυτό που είπα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κασσελάκης της απάντησε ζητώντας της να πάρει εκείνη πίσω την υποψηφιότητα της και σταματάμε, όμως εκείνη, παίρνοντας εκ νέου το λόγο, είπε μεταξύ άλλων ότι το συνέδριο είναι κυρίαρχο όργανο και πως δεν είναι εκείνη που έβαλε την πρόταση για εκλογές.

Όπως είπε, επιμένει στις καταστατικές προθεσμίες που κατά την άποψή της προβλέπουν διάστημα ενός μηνός για την διεξαγωγή εκλογής αρχηγού με κάλπη.

#Γεροβασίλη #ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ #ΣΥΡΙΖΑ #ΕΚΛΟΓΕΣ_ΣΥΡΙΖΑ
Keywords
Αναζητήσεις
gerovasili-se-kasselaki-an-anakaleseis-to-vreite-mou-antipalo-stamatame.htm
Τυχαία Θέματα
Γεροβασίλη, Κασσελάκη,gerovasili, kasselaki