Γερμανία: Η αστυνομία φρουρεί τους τερματικούς σταθμούς LNG

Η Γερμανία έδωσε εντολή στην αστυνομία να φυλάξει τους υπό κατασκευή τερματικούς σταθμούς υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG), καθώς προετοιμάζει νόμο για την ενίσχυση της προστασίας των υποδομών ζωτικής σημασίας, αναφέρει το Reuters.

Η υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Νάνσι Φέιζερ δήλωσε στο Reuters στις 19 Οκτωβρίου ότι η αστυνομία έλαβε εντολή να προστατεύσει τους τερματικούς σταθμούς LNG

και η εναέρια επιτήρηση του σιδηροδρομικού δικτύου αυξήθηκε.

Η Faeser είπε ότι το υπουργείο της δημιούργησε μια ειδική μονάδα για τον συντονισμό της προστασίας των υποδομών ζωτικής σημασίας μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο.

Ως μέρος αυτών των προσπαθειών, η αστυνομία φρουρούσε τους τερματικούς σταθμούς LNG που κατασκευάστηκαν για να βοηθήσουν τη Γερμανία να αντικαταστήσει τις παραδόσεις ρωσικού φυσικού αερίου με αγωγούς και θα συνόδευε επίσης τις αποστολές LNG, δήλωσε ο υπουργός στο Reuters.

Η Γερμανία επιταχύνει τις προσπάθειες για να διασφαλίσει την ασφάλεια των προμηθειών και κατασκευάζει τέσσερις πλωτούς τερματικούς σταθμούς LNG στο Brunsbüttel , στο Wilhelmshaven και στα λιμάνια του Lubmin και του Stade .

Τον περασμένο μήνα, ο Γερμανός Καγκελάριος Όλαφ Σολτς επισκέφθηκε τις χώρες της περιοχής του Κόλπου όταν υπογράφηκε μια νέα Συμφωνία Ενεργειακής Ασφάλειας και Επιταχυντής Βιομηχανίας (ESIA) μεταξύ της Γερμανίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ως μέρος της συμφωνίας, η ADNOC συνήψε συμφωνία προμήθειας (LNG) με την RWE, βάσει της οποίας η ADNOC θα παράσχει ένα φορτίο LNG για παράδοση στα τέλη του 2022, που θα χρησιμοποιηθεί για την έναρξη λειτουργίας του πλωτού τερματικού σταθμού εισαγωγής LNG στο Brunsbüttel.

Επιπλέον, η ADNOC έχει κρατήσει έναν αριθμό επιπλέον φορτίων LNG αποκλειστικά για Γερμανούς πελάτες το 2023.

LNGΓερμανία
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα