Επιθέσεις στου Ζωγράφου: Άγνωστοι οι δράστες- Πού στρέφονται οι έρευνες

Τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της εμπρηστικής επίθεσης στου Ζωγράφου που είχε ως αποτέλεσμα να παραδοθούν στις φλόγες οχήματα συνεχίζει να αναζητά η ΕΛΑΣ.

«Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την εξιχνίαση της υπόθεσης προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους δράστες της συγκεκριμένης επίθεσης, η οποία απ ότι φαίνεται αφορά συγκεκριμένο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο, καθώς όπως φαίνεται πυρκαγιά ξεκίνησε από τα οχήματα του

εκπαιδευτηρίου και επεκτάθηκε και σε παρακείμενα οχήματα, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές», επεσήμανε στην ΕΡΤ η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου.

Και πρόσθεσε: «Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εργάζονται πυρετωδώς. Δεν υπάρχει πληροφορία από πού εξήλθαν οι δράστες, αν εξήλθαν δηλαδή από την Πολυτεχνειούπολη. Όταν ενημερώθηκε η αστυνομία, φυσικά και είχαν αποχωρήσει από το σημείο, είχε φτάσει η Πυροσβεστική και προσπαθούσε να σβήσει την πυρκαγιά».

Για τα περιστατικά που τελευταία συμβαίνουν και κάνουν κάποιους πολίτες να νιώθουν ανασφαλείς, σημείωσε: «Μιλάμε για δύο περιστατικά που απασχολούν και την Ελληνική Αστυνομία, γι’ αυτό και θα συνεχίσουμε την έρευνα μέχρι να φτάσουμε στους εμπλεκόμενους».

Για το πρόβλημα εισόδου στην Πανεπιστημιούπολη ατόμων, ανέφερε: «Δεν γνωρίζουμε πώς κινήθηκαν και έφτασαν στο συγκεκριμένο σημείο όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά. Στην πρώτη περίπτωση υπήρξε ένα πάρτι μέσα στην Πολυτεχνειούπολη. Εξήλθαν και επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις.

Είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό αυτό που αναφέρετε και φυσικά το παρακολουθεί η Ελληνική Αστυνομία για να δούμε πώς θα αντιμετωπιστεί».

«Δεν μπορώ να σας ανακοινώσω τι ετοιμάζει η Ελληνική Αστυνομία και ποιες θα είναι οι επιχειρήσεις της τις επόμενες ημέρες, αλλά το παρακολουθούμε και εμείς με μεγάλη προσοχή γιατί θέλουμε να αποτρέψουμε τέτοια περιστατικά», κατέληξε.

#Ζωγράφου #δράστες #έρευνες
Keywords
Αναζητήσεις
epitheseis-stou-zografou-agnostoi-oi-drastes--pou-strefontai-oi-erevnes.htm
Τυχαία Θέματα
Επιθέσεις, Ζωγράφου, Άγνωστοι, - Πού,epitheseis, zografou, agnostoi, - pou