Επεισόδια Γαλλία: Νεκρός άνδρας που πήδηξε από κτίριο

Ένας 19χρονος σκοτώθηκε στη Γαλλία όταν πήδηξε από κτίριο κατά την διάρκεια των ταραχών, που ακολούθούν μετά τη δολοφονία του 17χρονου από αστυνομικό. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα (30/6) η τηλεόραση BFM, επικαλούμενη την εισαγγελία της Ρουέν, στη βόρεια Γαλλία.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ρουέν και κηρύχθηκε εγκεφαλικά νεκρός, με τους γιατρούς να αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του δεν αφήνει ελπίδες.

Υπενθυμίζεται,

ότι μόνο στις χθεσινοβραδυνές ταραχές τραυματίστηκαν 250 αστυνομικοί, έγιναν βανδαλισμοί και καταστροφές και προσήχθησαν περίπου 800 άτομα, στην πλειοψηφία τους ανήλικοι μεταξύ 14 και 18 ετών.

Ο Μακρόν δείχνει να έχει χάσει τον έλεγχο και προσπαθεί να μαζέψει την κατάσταση, ανακοινώνοντας ορισμένα πολύ αυστηρά και πρωτόγνωρα μέτρα.

Ο Γάλλος πρόεδρος ζήτησε συγκεκριμένα την εφαρμογή εκτάκτων μέτρων, ώστε να μην επαναληφθούν τα επεισόδια των προηγούμενων ημερών.

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται μάλιστα να βγάλει τεθωρακισμένα της αστυνομίας στους δρόμους των μεγάλων πόλεων, προκειμένου να περιοριστεί η δράση των διαδηλωτών.

ΓαλλίαΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚτίριονεκρός
Keywords
Αναζητήσεις
epeisodia-gallia-nekros-andras-pou-pidixe-apo-ktirio.htm
Τυχαία Θέματα