Ένταση στη δίκη Λιγνάδη μεταξύ υπεράσπισης- πολιτικής αγωγής

Σε υψηλούς τόνους συνεχίστηκε σήμερα (18/3) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη με κατηγορούμενο τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Κατά τη σημερινή διαδικασία ο κ. Κούγιας και ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Γιώργος Βλάχος, (εκπροσωπεί τον πρώτο μάρτυρα που κατέθεσε σε βάρος του Δ. Λιγνάδη) συγκρούστηκαν σε προσωπικό επίπεδο. Ωστόσο, η ένταση κορυφώθηκε τη στιγμή που ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι γνώριζε την διεύθυνση κατοικίας του πρώτου μάρτυρα στην Ελλάδας,

με τον κ. Βλάχο να αντιδρά άμεσα.

Προηγουμένως, ο κ. Κούγιας είχε χαρακτηρίσει "διεθνή απατεώνα" τον μάρτυρα κατηγορίας.

Στο δικαστήριο έλαβε χώρα ο εξής διάλογος:
Γ.Βλάχος: Έχετε βάλει μπράβους και ρουφιάνους να παρακολουθείτε τους μάρτυρες;
Αλ. Κούγιας: Καταγράψτε το στα πρακτικά αυτό!
Πρόεδρος: Παρακαλώ σταματήστε!
Βλάχος: Μην παραποιείτε την πραγματικότητα, δεν είναι τηλεόραση εδώ!
Κούγιας: Κάτσε με τον Τριανταφυλλόπουλο εσύ…
Βλάχος: Πηδά τη μάντρα και εσύ!

Νωρίτερα, ο κ. Βλάχος, κατέθεσε αίτημα για την επισκόπηση υλικού που έχει κατασχεθεί από το περιβάλλον του κατηγορούμενου, προκειμένου «οι ένορκοι να δουν τα ανήλικα αγκαλιά με τον κατηγορούμενο σε πορνογραφικές στάσεις». Ο κ. Βλάχος επεσήμανε ότι πρόκειται για αρχεία ηλεκτρονικά, φωτογραφίες και αρχεία ανταλλαγής μηνυμάτων καθώς και ένα παλιό τηλέφωνο. Ο εισαγγελέας επιφυλάχθηκε να απαντήσει στο αίτημα. Η δίκη συνεχίζεται.

Τέλος, ο κ. Βλάχος προσκόμισε σύμβαση εργασίας του εντολέα του ως σωφρονιστικού υπαλλήλου στη Σουηδία που έληξε στις 28/2, καθώς και άλλα έγραφα τα οποία φαίνεται να επιβεβαίωναν τα όσα υποστήριξε ο μάρτυρας κατά την προηγούμενη συνεδρίαση.

Λιγνάδηςπολιτικη αγωγή
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ένταση, Λιγνάδη,entasi, lignadi