Έκρηξη σε πρατήριο καυσίμων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ- Πολλοί νεκροί

Πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν από την έκρηξη μιας δεξαμενής καυσίμων, νωρίτερα σήμερα (25/9), στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, ανακοίνωσαν οι αυτονομιστικές αρχές του θύλακα αυτού, χωρίς να δώσουν έναν συγκεκριμένο απολογισμό.

«Υπάρχουν νεκροί και τραυματίες μετά την έκρηξη» που σημειώθηκε σε πρατήριο καυσίμων, κοντά στον δρόμο Στεπανακέρτ-Ασκεράν, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Διασώστες

και γιατροί βρίσκονται επί τόπου», πρόσθεσαν οι αυτονομιστές.

Οι ΗΠΑ υποστήριξαν σήμερα ότι η Ρωσία κατέδειξε ότι δεν είναι «αξιόπιστος εταίρος», μετά την επίθεση του Αζερμπαϊτζάν στο Ναγκόρνο Καραμπάχ και τις κατηγορίες της Αρμενίας ότι δεν τους στήριξε η Μόσχα.

«Η Ρωσία έδειξε ότι δεν είναι αξιόπιστη σύμμαχος», είπε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Μάθιου Μίλερ, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το θέμα αυτό.

Ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ εξέφρασε επίσης τη «βαθιά ανησυχία» των ΗΠΑ για την τύχη των Αρμένιων κατοίκων του Ναγκόρνο Καραμπάχ, τονίζοντας ότι «προσυπογράφει» τις εκκλήσεις για την ανάπτυξη μιας διεθνούς αποστολής στην περιοχή ώστε να υπάρξει διαφάνεια και να καθησυχαστούν οι άμαχοι.

ΑρμενίαΑζερμπαϊτζάνΔΕΞΑΜΕΝΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝθάνατοιΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣΣτειτ ΝτιπάρτμεντΡωσία
Keywords
Αναζητήσεις
ekrixi-se-pratirio-kafsimon-sto-nagkorno-karabach--polloi-nekroi.htm
Τυχαία Θέματα