Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Σε τροχιά πρωτιάς ο Ανδρουλάκης- Αναζητείται ο δεύτερος

Λίγη ώρα μετά τις 21:30 διέρρευσαν από την ΕΝΔΕΚΑΠ του ΚΙΝΑΛ τα πρώτα συγκεντρωτικά αποτελέσματα τα οποία δείχνουν πρωτιά του Νίκου Ανδρουλάκη. Η καταμέτρηση συνεχίζεται και διαρκώς ενσωματώνονται αποτελέσματα.

Στο 65% των τμημάτων, πρώτος εμφανίζεται ο Ανδρουλάκης με 38,7%, δεύτερος ο Παπανδρέου με 27%, τρίτος ο Λοβέρδος με 24,7% και ακολουθούν Καστανίδης με 3,56% Χρηστίδης με 3,39% και Γερουλάνος

με 2,62%.

Με συμμετοχή που ξεπέρασε τις προσδοκίες και έφερε αναγκαστική παράταση της διαδικασίας, για να προλάβουν όλοι να ψηφίσουν, ολοκληρώθηκε στις 20.00 το βράδυ της Κυριακής (5/12) ο πρώτος γύρος των εκλογών του ΚΙΝΑΛ.

Η προσέλευση του κόσμου είναι περίπου 35% υψηλότερη σε σχέση με την αντίστοιχη διαδικασία του 2017, καθώς υπολογίζεται ότι ψήφισαν περίπου 280.000 άνθρωποι. Πολλοί περισσότεροι δηλαδή από τους 212.000 της προηγούμενης διαδικασίας εκλογής αρχηγού.

Τότε είχε εκλεγεί η Φώφη Γεννηματά και τώρα αναζητείται ο διάδοχός της.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 7:00 το πρωί και μέχρι τις 20:00 υπολογίζεται ότι ψήφισαν περίπου 280.000 πολίτες.

Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Χάρης Καστανίδης, Ανδρέας Λοβέρδος, Γιώργος Παπανδρέου και Παύλος Χρηστίδης αναμετρήθηκαν και τώρα μένει να δούμε αν υπάρχει νικητής από τον πρώτο γύρο ή αν οδηγούμαστε σε δεύτερη Κυριακή, κάτι που είναι και το πιθανότερο.

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

ΚΙΝΑΛΑνδρουλάκηςΠασοκεκλογές
Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκλογές ΚΙΝΑΛ, Ανδρουλάκης- Αναζητείται,ekloges kinal, androulakis- anaziteitai