Εκλογές 2023: Πόσους σταυρούς έλαβε ο Κατρούγκαλος μετά την αναταραχή

Ένα από τα πρόσωπα που δέχτηκαν τα περισσότερα πυρά στην προεκλογική περίοδο, ήταν και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργος Κατρούγκαλος, λόγω των δηλώσεων για τις ασφαλιστικές εισφορές, λίγες μόλις μέρες πριν από τις κάλπες της Κυριακής.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κατρούγκαλος δήλωσε ότι η σκέψη του είναι ότι πρέπει να αυξηθούν οι ασφαλιστικές εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών, με αποτέλεσμα από τη μία να δεχτεί

έντονη αποδοκιμασία και κριτική από τους ελέυθερους επαγγελματίες και μια σειρά από ομοσπονδίες, αλλά και από την αντιπολίτευση και από το ίδιο του το κόμμα.

Παρά το γεγονός ότι διευκρίνισε πως ήταν η προσωπική του άποψη και όχι του κόμματος, η αρχική απόφαση ήταν να τεθεί εκτός των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κάτι που δεν κατέστη δυνατό, αφού τα ψηφοδέλτια είχαν ήδη τυπωθεί.

Έτσι, ο Γιώργος Κατρούγκαλος κατέβηκε κανονικά υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, με τον ίδιο και το κόμμα του να καλούν τον κόσμο να μην τον ψηφίσει.

Μάλιστα, η αξιωματική αντιπολίτευση, κατήγγειλε στο παρά πέντε των εκλογών, πως υπήρχαν προσπάθειες αλλοίωσης του αποτελέσματος, αφού διάφοροι λογαριασμοί του διαδικτύου καλούσαν τον κόσμο να τραβήξει γραμμή στο όνομά του (με σκοπό σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ να βγουν άκυρα ψηφοδέλτια).

Η φθορά μπορεί να ήταν μεγάλη για τον ίδιο και για το κόμμα του ωστόσο, στην σταυροδοσία έλαβε 3.155 ψήφους στον Βόρειο Τομέα και είναι 4ος από το τέλος.

Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Βόρειο Τομέα Αθηνών

εκλογές 2023Κατρούγκαλοςασφαλιστικές εισφορέςσταυροδοσίαΣΥΡΙΖΑ
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα