Διοικητικές ανακατατάξεις στην GasLog Partners

14:39 6/8/2020 - Πηγή: Reporter

Αποχωρεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της GasLog Partners, συμφερόντων του Πήτερ Λιβανού, ο Andy Orekar, επικαλούμενος την απόφαση της εταιρείας να μεταφέρει τα κεντρικά της γραφεία από το Μονακό στην Ελλάδα.

Ο Orekar, ο οποίος ηγήθηκε της GasLog Partners από την ίδρυσή της, θα αντικατασταθεί από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της GasLog, Paul Wogan, με ισχύ

από 16 Σεπτεμβρίου.

Η ναυτιλιακή ανακοίνωσε, επίσης, ότι οι Μιχάλης Γιαλούρης, Pamela Gibson και Πήτερ Λιβανός θα αποχωρήσουν από διευθυντικές θέσεις. Ο Julian Metherell και ο Paul Wogan έχουν διοριστεί στο διοικητικό συμβούλιο, οι θέσεις του οποίου θα μειωθούν από επτά σε πέντε.

Οι αποφάσεις θα έχουν ως αποτέλεσμα το κλείσιμο του γραφείου του Ομίλου στο Stamford και, σε συνδυασμό, με τη μετεγκατάσταση του CEO της στην Ελλάδα και τη μείωση του μεγέθους του Διοικητικού Συμβουλίου, αναμένεται να δημιουργήσουν συνολική ετήσια εξοικονόμηση καθαρού κόστους ύψους περίπου 3 εκατομμυρίων δολαρίων από το 2021.

Ο πρόεδρος του Ομίλου GasLog, Πήτερ Λιβανός σχολίασε:

«Η ανάπτυξη του στόλου του Ομίλου σε 35 πλοία δε θα ήταν δυνατή χωρίς το σημαντικό μετοχικό κεφάλαιο που συγκέντρωσε η GasLog Partner υπό την καθοδήγηση του Andy. Του εύχομαι καλή και συνεχή επιτυχία στις μελλοντικές του προσπάθειες».

GasLog PartnersGaslogΠΗΤΕΡ ΛΙΒΑΝΟΣAndy OrekarPaul Wogan
Keywords
Τυχαία Θέματα
Διοικητικές, GasLog Partners,dioikitikes, GasLog Partners