Δίκη Χρυσής Αυγής: Ύβρεις Λαγού κατά της Μάγδας Φύσσα

Συνεχίστηκε σήμερα (13/1) η δίκη της Χρυσής Αυγής με την εκδίκαση της υπόθεσης του δολοφονημένου μουσικού Παύλου Φύσσα, με τη διαδικασία να σημαδεύεται από εντάσεις αλλά και ύβρεις του Γιάννη Λαγού, προς τη μητέρα του θύματος, Μάγδα Φύσσα

Η ένταση φαίνεται να προκλήθηκε όταν η κ. Φύσσα ζήτησε από την πλευρά της Χρυσής Αυγής να σταματήσουν να αποκαλούν τον γιο της «μακαρίτη» καθώς όπως είπε:

«Εχει δολοφονηθεί». Είχε προηγηθεί σχόλιο που έκανε ο Ιωάννης Λαγός στην μάρτυρα που κατέθετε σχολιάζοντας μια παλιά ανάρτηση της στην οποία η μάρτυρας είχε γράψει «γ.. την μάνα του Κασιδιάρη» .

Εκείνος έκανε λόγο σε χρέος «σεβασμού στις μανούλες». Έτσι η κ. Φύσσα μετά την παρατήρηση της για το «μακαρίτης» συμπλήρωσε αναφερόμενη στον Γιάννη Λαγό «και για τον "πολιτικό" κρατούμενο: τόσο πολύ στεναχωριέστε για τις μανούλες;».

Τότε με βαρύτατες εκφράσεις της είπε πως «είσαι επάγγελμα Μάγδα Φύσσα» φωνάζοντάς της «άντε γ…» . Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμη και την στιγμή που οι αστυνομικοί τον τραβούσαν από το εδώλιο, βάζοντας χειροπέδες, δεν σταμάτησε να φωνάζει.

Βαρείς χαρακτηρισμοί ανταλλάχθηκαν και από το κοινό της αίθουσας.

Καταθέτει στις 18 Ιανουαρίου η σύντροφος του Παύλου Φύσσα

Προτού ξεκινήσει η ένταση, η πρόεδρος ανακοίνωσε ότι το δικαστήριο εντόπισε την σύντροφο του μουσικού, στην αγκαλιά της οποίας είχε ξεψυχήσει ο Φύσσας μαχαιρωμένος από τον Γιώργο Ρουπακιά και ότι θα κληθεί να καταθέσει στο δικαστήριο στην επόμενη δικάσιμο, στις 18 Ιανουαρίου, δικάσιμος κατά την οποία έχει κληθεί να καταθέσει πρώτη, αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας.

Η κατάθεση της, από πλευράς κατηγορουμένων θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική καθώς αναμένουν να περιγράψει όσα έγιναν στην καφετέρια, σύμφωνα με εκείνους δεν είναι αυτά που περιέγραψαν φίλοι του δολοφονηθέντος, πριν ο Φύσσας και η παρέα του πέσουν στην ενέδρα της ομάδας χρυσαυγιτών που τους καταδίωξαν.

ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣΜάγδα ΦύσσαΓιάννης Λαγόςχρυσή αυγήΠαύλος Φύσσας
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα