Δεν βρίσκουν δικηγόρους οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της 12χρονης

Σε συνέχεια της αποτρόπαιας υπόθεσης του βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια, νέες εξελίξεις συντελούνται όσον αφορά τους δύο κατηγορούμενους. Συγκεκριμένα δύο δικηγόροι από τον κατάλογο των διορισθέντων αρνήθηκαν να αναλάβουν την υπεράσπισή τους, επομένως οι δύο άντρες θα χρειαστεί να προσφύγουν σε διαφορετική τακτική προκειμένου να υπερασπιστούν τον εαυτό τους στο δικαστήριο.

Yπενθυμίζεται ακόμα ότι πολλοί είναι εκείνοι που έχουν ζητήσει(μεταξύ των οποίων και η μητέρα του θύματος), να βρεθούν ακόμα και οι 213 που φέρεται από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου να επικοινώνησαν

με τον 53χρονο για να συνευρεθούν ερωτικά με το ανήλικο θύμα.

Ο Υπουγός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, έδωσε σαφές μήνυμα ότι θα βρεθούν όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση.

Αναλυτικότερα δύο δικηγόροι από τον κατάλογο των διορισθέντων, που κλήθηκαν από την 33η ανακρίτρια, να υπερασπιστούν τους δύο κατηγορούμενους Ηλία Μίχο και Γιάννη Σοφιανιδη αρνήθηκαν, ενώ αρνητικά φέρεται να αντιμετώπισε τον αυτεπάγγελτο διορισμό του και τρίτος δικηγόρος ο οποίος ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά από τη δικαστική λειτουργό και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να αναλάβει την υπεράσπισή τους.

Πληροφορίες υποστηρίζουν ότι οι δύο κατηγορούμενοι θα τηρήσουν το δικαίωμα της σιωπής ενώπιον της ανακρίτριας, δίνοντας τυπική απολογία αποφασισμένοι να μην αναφερθούν σε κανένα στοιχείο της υπόθεσης.

ΒΙΑΣΜΟΣ 12ΧΡΟΝΗΣδικηγόροιΣεπόλιαυπεράσπιση
Keywords
Τυχαία Θέματα