Δεν πάει Σπέτσες ο Τσίπρας για τη συνεδρίαση της ΚΟ

17:33 5/1/2024 - Πηγή: Reporter

Η πρόσκληση του Στέφανου Κασσελάκη προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για μια τριήμερη συνάντηση εργασίας στις Σπέτσες έχει πυροδοτήσει νέες εντάσεις εντός και εκτός του κόμματος.

Η πρόταση του προέδρου προκάλεσε αντιδράσεις όχι μόνο στην αριστερή πτέρυγα της Κουμουνδούρου αλλά και σε στελέχη που τον στήριξαν στις εσωκομματικές εκλογές, όπως η Έλενα Ακρίτα η οποία εξέφρασε δημόσια τις αντιρρήσεις της.

Την ίδια ώρα, το ενδιαφέρον

εστιάζεται στο εάν ο Αλέξης Τσίπρας θα συμμετάσχει στην ανεπίσημη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην πρόεδρος του κόμματος τελικά δεν θα βρεθεί στις Σπέτσες. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι πρώην πρωθυπουργοί δεν παρευρίσκονται σε όλες τις συνεδριάσεις του κόμματος, εκτός αν κρίνουν ότι είναι απαραίτητο να παρευρεθούν. Δεδομένου ότι το τριήμερο στις Σπέτσες οργανώνεται για τον συντονισμό της κοινοβουλευτικής δράσης, η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα δεν θεωρείται απαραίτητη.

Υπενθυμίζεται εξάλλου ότι στο επίμαχο e-mail που απέστειλε στους βουλευτές η Θεοδώρα Τζάκρη αναφερόταν ότι η συνάντηση στις Σπέτσες θα γινόταν για να υπάρξει απολογισμός «του έργου που έχει παραχθεί και σε κάθε κοινοβουλευτικό τομέα», αλλά και «παρουσίαση του προγραμματισμού και της προτεραιποίησης των δράσεων για το πρώτο εξάμηνο του 2024». Μάλιστα, η γραμματέας της ΚΟ ζητούσε από τους βουλευτές να παρουσιάσουν «συγκεκριμένες προτάσεις για κατάθεση νομοθετικών προτάσεων».

#ΣΥΡΙΖΑ #ΣΠΕΤΣΕΣ #Τσίπρας #Ακρίτα #ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ #ΚΟ
Keywords
Αναζητήσεις
den-paei-spetses-o-tsipras-gia-ti-synedriasi-tis-ko.htm
Τυχαία Θέματα
Σπέτσες, Τσίπρας,spetses, tsipras