Αθανασίου: Η αναφορά στον Μητσοτάκη ήταν παράδειγμα προς αποφυγή

Για διαστρέβλωση των όσων είπε, κάνει λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Αθανασίου, αναφερόμενος στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά τις δηλώσεις του σχετικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Αθανασίου σημειώνει ότι αναφέρθηκε στην ανάγκη να διεξαγάγουμε μια πολιτισμένη προεκλογική εκστρατεία και ότι έφερε το συγκεκριμένο

παράδειγμα σαν «παράδειγμα προς αποφυγή».

«Τώρα αν κάποιοι δεν κατανοούν την ελληνική γλώσσα, θα τους βοηθήσουμε παραθέτοντας ολόκληρη τη συνομιλία και όχι μονάχα ένα απόσπασμα», προσέθεσε, αναρτώντας το σχετικό βίντεο από την εκπομπή στο Action24.

Η ανάρτηση του Νάσου Αθανασίου:

Σήμερα στο Action 24 με τους δημοσιογράφους, Μαρία Αραμπατζή και τον Θοδωρή Βγενή, ο Νάσος Αθανασίου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ανάγκη να διεξαγάγουμε μια πολιτισμένη προεκλογική εκστρατεία.

Όταν προηγουμένως η συνομιλήτρια είχε χρησιμοποιήσει εκφράσεις όπως «άθλιοι» και «αθλιότητες», δήλωσε ότι και εκείνος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ακόμη βαρύτερες εκφράσεις, ζητώντας εκ των προτέρων συγγνώμη για το παράδειγμα που θα χρησιμοποιήσει.

Στη συνέχεια ανέφερε τι είχε ακούσει στα πλαίσια μιας συζήτησης για την τραγωδία στα Τέμπη. Και το ανέφερε ως παράδειγμα προς αποφυγήν.

Τώρα αν κάποιοι δεν κατανοούν την ελληνική γλώσσα, θα τους βοηθήσουμε παραθέτοντας ολόκληρη τη συνομιλία και όχι μονάχα ένα απόσπασμα.

Αυτό που γίνεται με την «Ομάδα Αλήθειας» της ΝΔ είναι γελοίο. Είναι σαν να ισχυρίζονται ότι η Αγία Γραφή γράφει «ούκ εστιν Θεός». Και πράγματι το γράφει αυτό – αλλά προσθέτει «πλην Εμού»!

Ό,τι και να κάνετε η διαστρεβλωτική σας ικανότητα είναι θλιβερά περιορισμένη. Στο βίντεο που ακολουθεί εμφανίζεται η γυμνή αλήθεια.

Τι είχε απαντήσει νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του βουλευτή, η Νέα Δημοκρατία μίλησε για «διαγωνισμό κανιβαλισμού, τυμβωρυχίας, κυνισμού και χυδαιότητας στο κόμμα του Πολακισμού, τον ΣΥΡΙΖΑ». Παράλληλα, υποστήριξε ότι «σε ένα κανονικό κόμμα ο βουλευτής Ν. Αθανασίου θα είχε ήδη διαγραφεί. Στον ΣΥΡΙΖΑ η λέξη ντροπή έχει χάσει το νόημά της».

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΤέμπηΜητσοτακηςΚυβέρνηση
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα
Αθανασίου, Μητσοτάκη,athanasiou, mitsotaki