Αρβανίτης: Μαζικές οι προεκλογικές συγκεντρώσεις...όπου δεν πήγε ο Τσίπρας

Σε δηλώσεις που προκάλεσαν αίσθηση, προχώρησε σε χθεσινή (28/5) συνέντευξή του στο Action24 ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστας Αρβανίτης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι οι προεκλογικές συγκεντρώσεις του κόμματος ήταν μαζικές και δυναμικές, εκτός από αυτές που μίλησε ο... Πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας.

Όπως είπε ο κ. Αρβανίτης «Εμείς είχαμε μια εικόνα

που είχαμε και μια που δεν είχαμε.

Οι συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μαζικές δυναμικές, όχι αυτές που πήγε ο Τσίπρας, αλλά αυτές που πήγαμε εμείς τα μικρότερα στελέχη», τόνισε.

Στo μεταξύ, στο ίδιο πάνελ οι τόνοι ανέβηκαν κατά πολύ μεταξύ του διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκου Ρωμανού και του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς στη συζήτηση για την κοστολόγηση των προγραμμάτων των κομμάτων, ο Κώστας Αρβανίτης έκανε λόγο για fake news.

«Η ιστορία των κοστολογήσεων και το παιχνίδι που έκανε η ΝΔ με υπουργό, με ένα χαρτί που έλεγε ότι είναι από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, παρουσία του δημοσιογράφου και έλεγε και ο δημοσιογράφος "ναι, το βλέπω", Γενικό Λογιστήριο", και δεν έκανε το απλό να πει μήπως δεν είναι.

Εγώ δεν λέω ότι η κοστολόγηση είναι λάθος. Fake» είπε ο κ. Αρβανίτης.

Στην τοποθέτηση αυτή, απάντησε ο κ. Ρωμανός λέγοντας «Το να λέτε εσείς για fake news, θα μου επιτρέψετε να πω ότι είναι λίγο πολιτικά θρασύ».

Τότε, ο κ. Αρβανίτης χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι και είπε: «Είμαι κι εγώ εδώ. Θα μιλάει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα».

ΣΥΡΙΖΑΑρβανίτηςΤσίπραςεκλογές 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα