Αρτοποιός: Καλύτερη η εικόνα σε Έβρο, Ροδόπη-Δύο τα βασικά μέτωπα

«Πολύ καλύτερη είναι η κατάσταση σε Έβρο και Ροδόπη», σύμφωνα με όσα ανέφερε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο εκπρόσωπος του πυροσβεστικού σώματος, Γιάννης Αρτοποιός.

Ειδικότερα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κ. Αρτοποιός τόνισε ότι αναφορικά με τα βασικά μέτωπα στα οποία έχουν επικεντρώσει τις προσπάθειές τους οι πυροσβεστικές δυνάμεις, παρατηρείται επίσης καλύτερη εικόνα.

Ο ίδιος αναφερόμενος στις 15 ενάρξεις πυρκαγιών που σημειώθηκαν ταυτόχρονα πριν από δέκα ημέρες στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης τόνισε

ότι «τα στοιχεία δείχνουν πως δεν μπορεί να οφείλονται σε τίποτα άλλο πέραν της ανθρώπινης δραστηριότητας είτε επρόκειτο για ηθελημένη πράξη είτε αθέλητη».

Σχετικά με τις επικρίσεις για τη γρήγορη κινητοποίηση των εναέριων μέσων, ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής σημείωσε ότι «μία πυρκαγιά που ξέσπα ξημερώματα δεν μπορεί να έχει εναέρια μέσα καθώς δεν ήταν δυνατόν να πετάξουν εκείνη την ώρα, σύμφωνα με τα διεθνή πρωτόκολλα»

Ο κ. Αρτοποιός, επίσης, τόνισε ότι ελέγχονται οι ενάρξεις των πυρκαγιών στη Αλεξανδρούπολη από το ανακριτικό τμήμα τις πυροσβεστικής, την αστυνομία και την ΕΥΠ.

ΑΡΤΟΠΟΙΟΣφωτιέςΈβροςΡοδόπη
Keywords
Αναζητήσεις
artopoios-kalyteri-i-eikona-se-evro-rodopi-dyo-ta-vasika-metopa.htm
Τυχαία Θέματα