Ανδρουλάκης: Καλέστε στην Εξεταστική όλα τα σκοτεινά πρόσωπα

Απαντώντας σε ερωτήσεις μελών της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για τις παρακολουθήσεις ο Νίκος Ανδρουλάκης υποστήριξε πως το αρχείο του καταστράφηκε, ενώ δεν δόθηκε ποτέ απάντηση στο γιατί τον παρακολουθούσαν.

"Αν υπήρχε λόγος εθνικής ασφάλειας, θα το είχατε κάνει φέιγ βολάν για να συντρίψετε το ΠΑΣΟΚ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος εθνικής ασφάλειας, αλλά πολιτικής ασφάλειας της ΝΔ", τόνισε και πρόσθεσε:

"Το θέμα του εθνικού κινδύνου με
έχει πλήξει ως Έλληνα πατριώτη. Ντροπή, ντροπή, ντροπή. Εχω δώσει αγώνες στην Ευρώπη και εκτός Ευρώπης για τα εθνικά συμφέροντα. Εργάζομαι για την πατρίδα νυχθημερόν. Κάποιοι δεν είμαστε τουρίστες στις Βρυξέλλες. Είναι άθλια τα σενάρια να εμπλέκονται ξένες πρεσβείες. Δεν υπάρχει Υπουργείο Εξωτερικών να βάλει φρένο σε αυτές τις επικίνδυνες ανοησίες σε βάρος της πατρίδας; " "Γιατί δεν συνεχίσατε την παρακολούθησή μου αν ήμουν εθνικός κίνδυνος; Δεν ήμουν μεγαλύτερος κίνδυνος ως Πρόεδρος του τρίτου κοινοβουλευτικού κόμματος; Έχετε να μου πείτε κάτι; Και μόνο που δεν με κοιτάτε στα μάτια, σημαίνει ότι μέσα σας έρχεστε στη θέση μου", είπε απευθυνόμενος στους εκπροσώπους της ΝΔ στην Εξεταστική Επιτροπή. "Ζητώ από σήμερα να καλέσετε όλους όσους εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση. Θέτω καθέναν από εσάς προ των πολιτικών του ευθυνών. Έγινε η εξεταστική για να καλέσετε ένα και μόνο πολιτικό πρόσωπο, δηλαδή εμένα το θύμα; Αναλάβετε τις ευθύνες σας και καλέστε όλα τα σκοτεινά πρόσωπα που οδηγούν την χώρα σε μεσαιωνικές καταστάσεις", συνέχισε ο κ. Ανδρουλάκης και κατέληξε λέγοντας: "Δεν μπορεί το θύμα να σας πει γιατί μπήκε σπίτι του ο κλέφτης. Πρέπει να καλέσετε τους υπευθύνους για να δώσουν εξηγήσεις".ΑνδρουλάκηςΠασοκπαρακολουθήσεις
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανδρουλάκης, Καλέστε, Εξεταστική,androulakis, kaleste, exetastiki