Αναλυτές: Τρία κρυπτονομίσματα που υπόσχονται σημαντικά κέρδη

Η διάθεση γύρω από την αγορά κρυπτονομισμάτων είναι ξανά ανοδική, καθώς αρκετά κορυφαία – βάσει κεφαλαιοποίησης - κρυπτονομίσματα έχουν καταγράψει σημαντική αύξηση της αξίας τους τελευταία. Τα Shiba Inu (SHIB) και Dogecoin (DOGE) έχουν σημειώσει σημαντικές αυξήσεις στις τιμές τους, με αποτέλεσμα οι ειδικοί να τα προτείνουν για συσσώρευση πλούτου, ενώ τη διαφορά κάνει και το πρωτοεμφανιζόμενο Rebel Satoshi.

Την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, το Shiba Inu αποκάλυψε το «The Big Plan from The Shiba State» στο X, περιγράφοντας τον οδικό του χάρτη

για το 2024 και το 2025, εστιάζοντας στην αποκέντρωση και στη διατήρηση του κοινού του. Η στρατηγική «Ενδυνάμωση της Κοινότητας (Community Empowerment)» στοχεύει να δώσει σε κάθε κάτοχο token Shiba Inu την ευκαιρία να παίξει τον ρόλο του στο πρότζεκτ, ανεξάρτητα από την ποσότητα SHIB που διαθέτει.

Έπειτα από αυτά τα νέα, επισημαίνει το Bitcoinist, η τιμή του SHIB αυξήθηκε από 0,0000080 δολάριο την 1η Νοεμβρίου σε 0,0000083 δολάριο στις 14 Νοεμβρίου, καταγράφοντας άνοδο, δηλαδή, 3,75%. Όσον αφορά την πρόβλεψη της τιμής του SHIB, οι αισιόδοξοι ειδικοί αναμένουν ότι θα συνεχίσει να αυξάνεται και θα φτάσει στο 0,0000090 δολάρια μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

Από την άλλη πλευρά, ορισμένοι απαισιόδοξοι αναλυτές προβλέπουν μια πτώση στο 0,0000069 δολάριο έως το τέλος του 2023 λόγω της εγγύτητάς του σε σημαντικά επίπεδα αντίστασης και της εγγενούς μεταβλητότητας που σχετίζεται με τα νομίσματα meme.

Μπορούν οι «φάλαινες» να… εκτοξεύσουν το Dogecoin;

Έκθεση του IntotheBlock με ημερομηνία 30 Οκτωβρίου έδειξε ότι οι «φάλαινες» Dogecoin που κατέχουν DOGE αξίας άνω των 100.000 δολαρίων αύξησαν σημαντικά τα μερίδιά τους στο κρυπτονόμισμα τον Οκτώβριο. Αυτή η αύξηση στις εκμεταλλεύσεις DOGE των «φαλαινών» Dogecoin βασίζεται σε μια αναμενόμενη αύξηση στην υιοθέτηση του token.

Έπειτα από αυτά τα νέα, η τιμή του DOGE αυξήθηκε από 0,06965 δολάριο στις 31 Οκτωβρίου σε 0,07246 δολάριο στις 14 Νοεμβρίου, αντιπροσωπεύοντας άνοδο 4,03%. Με βάση την αυξημένη δραστηριότητα των «φαλαινών», οι ειδικοί αναμένουν ότι η τιμή θα συνεχίσει να ανεβαίνει και θα φτάσει στο 0,09500 δολάριο μέχρι το τέλος του έτους.

Ωστόσο, αναλυτές προβλέπουν ότι θα μπορούσε να υπάρξει και πτώση στο 0,0600 δολάριο μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου. Αυτή η πρόβλεψη για την τιμή του DOGE βασίζεται στην τεχνική τους ανάλυση, η οποία δείχνει ότι θα μπορούσε να είναι σε πτωτική τάση μέχρι τότε.

Το Rebel Satoshi… απειλεί τα κορυφαία meme coins

Το Rebel Satoshi, ένα νέο νόμισμα meme που αμφισβητεί τους κανόνες της βιομηχανίας κρυπτογράφησης, έχει προσελκύσει μια σταθερή ροή επενδυτών στη δημόσια προπώλησή του. Το πρότζεκτ στοχεύει να «διαλύσει» τις κεντρικές δομές και να εγκαινιάσει την αποκέντρωση ενώνοντας τους Recusants, αυτούς, δηλαδή, που αντιστέκονται στην τυφλή αποδοχή και ασπάζονται την οικονομική ελευθερία.

Κεντρικό στοιχείο του οικοσυστήματος Rebel Satoshi είναι το $RBLZ, το οποίο είναι το token του. Με ανώτατο όριο προσφοράς 250 εκατομμυρίων tokens και μηχανισμό αποπληθωρισμού, το $RBLZ θεωρείται επί του παρόντος το κορυφαίο κρυπτονόμισμα για αγορά.

Οι επενδυτές στο $RBLZ αποκτούν επίσης πρόσβαση σε 9.999 NFT, συμβολίζοντας την αφήγηση του Rebel Satoshi για ενότητα, θάρρος και ανυπακοή ενάντια στους καταπιεστικούς κανόνες.

Τον Νοέμβριο, η δημόσια προπώληση στο στάδιο Early Bird Round του Rebel Satoshi συνεχίζεται, με το $RBLZ στην τιμή του 0,010 δολαρίου. Το token αναμένεται να ανέλθει στο 0,013 δολάριο στον επόμενο γύρο. Συγκεκριμένα, οι επενδυτές του σταδίου Early Bird μπορούν να αναμένουν μια αύξηση 150% στα κέρδη τους καθώς το Rebel Satoshi αναμένεται να ολοκληρώσει την προπώλησή του στην προβλεπόμενη τιμή του 0,025 δολαρίου.

#κρυπτονομίσματα
Keywords
Αναζητήσεις
analytes-tria-kryptonomismata-pou-yposchontai-simantika-kerdi.htm
Τυχαία Θέματα