Αυξάνονται οι έμποροι που αποδέχονται πληρωμές σε Bitcoin

Ο αριθμός των εμπόρων που δέχονται πληρωμές σε Bitcoin αυξάνεται σταθερά παράλληλα με την καμπύλη υιοθέτησής του.

Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από το BTC Map αποκάλυψαν ότι οι έμποροι που αποδέχονται το δημοφιλές κρυπτονόμισμα ως μέσο πληρωμής έφτασαν τους 6.126 μέχρι το τέλος του 2023, σημειώνοντας σημαντική άνοδο από τους 2.207 που είχαν καταγραφεί στην αρχή του έτους.

Αυτή την εβδομάδα, ο τρέχων αριθμός εμπόρων που δέχονται Bitcoin ανέρχεται σε 6.332, σημειώνοντας μια ελαφρά μείωση από το ανώτατο

όριο των 6.590 που παρατηρήθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Πέρυσι, ο αριθμός των ενεργών τοποθεσιών αποδοχής Βitcoin τριπλασιάστηκε από το επίπεδο του Ιανουαρίου του 2023 των 2.000.

Περαιτέρω στατιστικά στοιχεία αποκαλύπτουν ότι 5.535 επιχειρήσεις είναι ανοιχτές σε συναλλαγές εντός της αλυσίδας, 5.107 έμποροι δέχονται την επιλογή Bitcoin Layer 2 Lightning για ταχύτερες και φθηνότερες πληρωμές και 1.050 πωλητές υποστηρίζουν ανέπαφες συναλλαγές.

Όπως επισημαίνει το CryptoPotato, ενώ οι ανησυχίες σχετικά με την αστάθεια του Bitcoin εξακολουθούν να υφίστανται, η υιοθέτησή του δεν δείχνει να επηρεάζεται και αυξάνεται συνεχώς. Υπό αυτό το πρίσμα, έμποροι διαφόρων μεγεθών σε διάφορους τομείς έχουν επεκτείνει τις επιλογές πληρωμής τους για να καλύψουν νέο κοινό.

Τα στοιχεία αποκάλυψαν επίσης ότι υπήρχαν περισσότεροι έμποροι που δέχονταν Bitcoin στην Κεντρική και Νότια Αμερική, με λιγότερους στην Αφρική και την Ασία. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρώπη παρουσίασαν επίσης αυξημένο αριθμό χώρων που δέχονταν το εμβληματικό περιουσιακό στοιχείο κρυπτογράφησης για εμπορικές συναλλαγές.

#Bitcoin #κρυπτονομίσματα
Keywords
Αναζητήσεις
afxanontai-oi-eboroi-pou-apodechontai-pliromes-se-bitcoin.htm
Τυχαία Θέματα