«Άδειασμα» Τσακαλώτου στον Κασσελάκη: Ενότητα με διαγραφές δεν γίνεται

O Ευκλείδης Τσακαλώτος παρενέβη στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος νωρίτερα είχε στείλει μήνυμα ενότητας στους βουλευτές του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες είπε πως η έκκληση του Στέφανου Κασσελάκη "να πέσουν οι τόνοι" δεν συνάδει με την απόφασή του να επιμένει στις διαγραφές στελεχών που έχει προτείνει και έχουν παραπεμφθεί στα όργανα του κόμματος.

Παρεμβαίνοντας ενώπιον των βουλευτών και των κομματικών στελεχών ο Ευκλείδης

Τσακαλώτος υποστήριξε ότι είναι ωραία τα περί ενότητας που είπε ο πρόεδρος αλλά, ενότητα με διαγραφές δεν γίνεται.

Θυμίζουμε, άλλωστε πως ο κ. Τσακαλώτος σε πρόσφατη συνάντησή του με τον κ. Κασσελάκη είχε ζητήσει να άρει την πρότασή του για διαγραφές των Τζουμάκα. Φίλη, Σκουρλέτη και Βίτσα. Ο κ. Κασσελάκης δεν το έπραξε και ο πρώην ΥΠΟΙΚ επανήλθε.

Έθεσε, όμως και ζήτημα αναφορικά με τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ απέναντι στην εισβολή του Ισραήλ στη Γάζα. Παρατήρησε ότι από τις διαδηλώσεις για την Παλαιστίνη «απουσιάζαμε και το κόμμα χάνει την κινηματική του διάσταση».

Αναφερόμενος στον προϋπολογισμό υποστήριξε πως «αν είναι να συζητήσουμε σοβαρά πρέπει να συζητήσουμε για το φορολογικό. Υπάρχουν αντιφάσεις μέσα στο κόμμα μας που πρέπει να λυθούν».

ΤσακαλώτοςΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣΣΥΡΙΖΑ
Keywords
Αναζητήσεις
adeiasma-tsakalotou-ston-kasselaki-enotita-me-diagrafes-den-ginetai.htm
Τυχαία Θέματα