X: Πρόσληψη συντονιστών περιεχομένου για την καταπολέμηση της παιδικής κακοποίησης

Η εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης X βρίσκεται στη διαδικασία πρόσληψης 100 συντονιστών περιεχομένου για ένα νέο γραφείο στο Όστιν του Τέξας, το οποίο θα επικεντρωθεί στην καταπολέμηση της κακοποίησης των παιδιών, δήλωσε στέλεχος της X.

Η εταιρεία του Elon Musk ανακοίνωσε το νέο «κέντρο εμπιστοσύνης και ασφάλειας», λίγο πριν από τη συνεδρίαση της Γερουσίας των ΗΠΑ -στις 31 Ιανουαρίου-

για τη σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών στο διαδίκτυο. Η διευθύνουσα σύμβουλος της X Linda Yaccarino έχει προγραμματιστεί να καταθέσει, μαζί με τους διευθύνοντες συμβούλους των Meta Platforms Snap, TikTok και Discord.

«Η ομάδα αυτή τη στιγμή χτίζεται», δήλωσε ο Joe Benarroch, επικεφαλής των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της X, αναφερόμενος στο γραφείο του Όστιν, προσθέτοντας ότι ο στόχος να καλυφθούν οι θέσεις μέχρι το τέλος του έτους εξαρτάται από την εύρεση του κατάλληλου προσωπικού.

Από τότε που ο Musk απέκτησε την εταιρεία που ήταν γνωστή ως Twitter, το 2022, ο δισεκατομμυριούχος έχει επικριθεί για τις αμφιλεγόμενες αναρτήσεις του και τις προσπάθειές του να αναθεωρήσει τις πολιτικές «συγκράτησης» του περιεχομένου της πλατφόρμας. Σε ανάρτηση στο ιστολόγιο της εταιρείας, την Παρασκευή, το X ανακοίνωσε ότι πέρυσι ανέστειλε 12,4 εκατομμύρια λογαριασμούς για παραβίαση των κανόνων κατά της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών, κάτι που, όπως είπε, αποτέλεσε αύξηση από τις 2,3 εκατομμύρια αναστολές λογαριασμών το 2022.

Το νέο κέντρο στο Όστιν θα βοηθήσει την εταιρεία να καταπολεμήσει και άλλους τύπους επιβλαβούς περιεχομένου, όπως ανακοίνωσε η X.

#Elon_Musk #ΙΛΟΝ_ΜΑΣΚ #ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ_ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ #παιδική_κακοποίηση
Keywords
Αναζητήσεις
x-proslipsi-syntoniston-periechomenou-gia-tin-katapolemisi-tis-paidikis-kakopoiisis.htm
Τυχαία Θέματα