Wall Street: Ελπίδες για κέρδη στο φινάλε μιας «κόκκινης» εβδομάδας

17:54 8/9/2023 - Πηγή: Reporter

Με μικρά κέρδη ανοίγει τη σημερινή (8/9) συνεδρίαση της Wall Street που οδεύει προς το κλείσιμο μιας «κόκκινης» εβδομάδας υπό το φόβο των επενδυτών για περαιτέρω αύξηση των επιτοκίνω από πλευράς Fed.

Aναλυτικά ο Dow Jones έχει μικρή άνοδο 0,01% στις 34,508 μονάδες, ο δείκτης-βαρόμετρο S&P 500 ανεβαίνει κατά 0,27% στις 4,463 μονάδες και ο τεχνολογικός Nasdaq βρίσκεται ακόμα υψηλότερα κατά 0,52% στις 13,821 μονάδες.

Οι μετοχές του DocuSign, της εφαρμογής για

ηλεκτρονικές υπογραφές, είχαν άνοδο 1% όταν η εταιρεία ανακοίνωσε καλύτερα του αναμενόμενου κέρδη για το δεύτερο τρίμηνο και θετικό guidance για το τρίτο τρίμηνο.

Από την άλλη, πτώση 6% έχει η μετοχή της RH.

Επί του παρόντος στη δύκολη αυτή εβδομάδα ο Dow Jones και ο S&P 500 έχουν διολισθήσει κατά 0,9% και 1,2% αντίστοιχα ενώ ο Nasdaq έχει τις μεγαλύτερες απώλειες (-1,6%).

Τα πρόσφατα οικονομικά δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των χαμηλότερων από το αναμενόμενο αρχικών αιτημάτων για επιδόματα ανεργίας, έχουν αναζωπυρώσει τους φόβους για αύξηση των επιτοκίων και τις ανησυχίες ότι η Federal Reserve μπορεί να έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά.

Aπό το πρωί της Παρασκευής, οι traders, ποντάρουν σε πιθανότητα μεγαλύτερη του 55% για το ότι θα αυξηθούν τα επιτόκια από το Νοέμβριο έπειτα από ένα προσωρινό «πάγωμα» το Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το Fed Watch.

Ο Αύγουστος ήταν δύσκολος μήνας με αδύναμα οικονομικά δεδομένα και ο Σεπτέμβριος πιθανά θα είναι το ίδιο», δήλωσε o Brad McMillan, στέλεχος της Commonwealth Financial Network.

«Πέρα από αυτό βέβαια οι προοπτικές παραμένουν καλές.

Η οποιαδήποτε πιθανότητα για ύφεση θα αργήσει ακόμα, κάτι που θα μπορέσει να κρατήσει τις αγορές υγιείς», πρόσθεσε.

Wall StreetκέρδημετοχέςNasdaqDow Jones
Keywords
Αναζητήσεις
wall-street-elpides-gia-kerdi-sto-finale-mias-kokkinis-evdomadas.htm
Τυχαία Θέματα