Για πρώτη φορά στην Αθήνα ο Dandapani

O Dandapani, ένας από τους κορυφαίους ομιλητές παγκοσμίως σχετικά με το life/work balance, έρχεται στην Αθήνα στις 17 Οκτωβρίου για το συνέδριο «The Power of Unwavering Focus» (ΔΑΪΣ Πολυχώρος Εκδηλώσεων), με σκοπό να μοιραστεί με το ελληνικό κοινό ένα μυστικό που κατέχουν επιτυχημένα στελέχη, επιχειρηματίες και αθλητές σε όλον τον κόσμο.

Το τρίωρο διαδραστικό masterclass του Dandapani έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει

στην επίτευξη των επαγγελματικών και προσωπικών στόχων μέσω της αυτοσυγκέντρωσης, της αποτελεσματικής διαχείρισης του εργασιακού άγχους και της προσήλωσης.

Έχοντας μιλήσει ανά την υφήλιο σε περισσότερες από 130 εκδηλώσεις πανεπιστημίων, επιχειρήσεων και φορέων τα τελευταία 12 χρόνια, οι ομιλίες του Dandapani γίνονται «talk of the town» και αποτελούν μια life transforming εμπειρία.

Η σχετική ομιλία του στο TEDx έχει περισσότερες από 6,7 εκατ. προβολές στο YouTube, ενώ το βιβλίο του «The Power of Unwavering Focus» κυκλοφόρησε φέτος και έχει μεταφραστεί ήδη σε 23 γλώσσες. Στην Ελλάδα, το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα υπό τον τίτλο «Η δύναμη της προσήλωσης». Αναλυτικότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν προσεχώς στο www.Dandapaniforum.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα