Top Gun: Maverick: «Πτήση» στα $248 εκατ. το πρώτο Σαββατοκύριακο

Το sequel του «Top Gun», το «Top Gun: Maverick», εκτινάχθηκε στα 124 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο Σαββατοκύριακο της προβολής του στις κινηματογραφικές αίθουσες, χαρίζοντας στον Τομ Κρουζ ένα νέο ρεκόρ.

Πιο συγκεκριμένα, η ταινία των Paramount και Skydance απέφερε στο πρώτο Σαββατοκύριακο της κυκλοφορίας της έσοδα 124 εκατομμυρίων δολαρίων στο box office

στις ΗΠΑ, ανεβάζοντας το συνολικό εισόδημά της παγκοσμίως στα 248 εκατομμύρια δολάρια.

Μάλιστα, η ταινία αναμένεται να αγγίξει τα 151 εκατομμύρια δολάρια τις επόμενες μέρες, καθώς αντιμετωπίζει περιορισμένο ανταγωνισμό στο box office μέχρι την κυκλοφορία του «Jurassic World: Dominion» της Universal, στις 10 Ιουνίου.

Το ισχυρό ντεμπούτο του «Top Gun: Maverick», είναι ένα θετικό σημάδι για το box office, το οποίο εξακολουθεί να ανακάμπτει από τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Η ταινία προσέλκυσε το μεγαλύτερο ποσοστό κοινού, ένα πολυπόθητο δημογραφικό στοιχείο, που άργησε να επιστρέψει στους κινηματογράφους από τότε που άρχισαν να ανοίγουν ξανά στα μέσα του 2020.

Μάλιστα, σύμφωνα με την EntTelligence, περίπου 9 εκατομμύρια θεατές αναμένεται να δουν το «Top Gun: Maverick» τις πρώτες τρεις ημέρες του στους κινηματογράφους. Ο παραπάνω αριθμός είναι τετραπλάσιος από τα δύο εκατομμύρια άτομα που είδαν το πρωτότυπο «Top Gun» στους κινηματογράφους κατά το ντεμπούτο του το 1986.

TOP GUN: MAVERICKέσοδαbox office
Keywords
Τυχαία Θέματα