Tether: Επενδύει σε βιώσιμες δραστηριότητες εξόρυξης Bitcoin στην Ουρουγουάη

11:23 5/6/2023 - Πηγή: Reporter

Η Tether, η εταιρεία πίσω από το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο stablecoin στον κόσμο, το USDT, επεκτείνει την αυτοκρατορία της στον ενεργειακό τομέα, εγκαινιάζοντας βιώσιμες δραστηριότητες εξόρυξης Bitcoin στην Ουρουγουάη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, σε συνεργασία με τοπική αδειοδοτημένη εταιρεία, η Tether επενδύει σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για να

υποστηρίξει και να προωθήσει τη βιώσιμη εξόρυξη Bitcoin, ένα ουσιαστικό στοιχείο για τη διατήρηση του πιο ισχυρού και ασφαλούς νομισματικού δικτύου στον κόσμο.

Η εταιρεία στοχεύει να γίνει παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της τεχνολογίας και η επένδυσή της στον ενεργειακό τομέα της Ουρουγουάης είναι ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη αυτού του στόχου. Για να επιτύχει αυτόν τον φιλόδοξο στόχο, η Tether επιδιώκει ενεργά να ενισχύσει την ομάδα της στρατολογώντας ειδικούς στον ενεργειακό τομέα.

Ο Paolo Ardoino, Chief Technology Officer (CTO) της εταιρείας, εξέφρασε την υπερηφάνεια του για αυτή την πρωτοβουλία. Στην ανακοίνωση της εταιρείας, o Ardoino υπογράμμισε τη δέσμευση της Tether για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την ακλόνητη αφοσίωσή της στη διατήρηση της ασφάλειας και της ακεραιότητας του δικτύου Bitcoin.

Επεσήμανε ότι η επένδυση της Tether σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας διασφαλίζει ότι κάθε Bitcoin που εξορύσσει η εταιρεία αφήνει ένα ελάχιστο οικολογικό αποτύπωμα ενώ παράλληλα προωθεί βιώσιμες πρακτικές.

«Η Tether ανοίγει το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον. Η εταιρεία είναι περήφανη που πρωτοστατεί σε ένα κίνημα που συνδυάζει τεχνολογία αιχμής, βιώσιμες πρακτικές και οικονομική καινοτομία», συμπλήρωσε.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η εταιρεία πίσω από το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο stablecoin στον κόσμο δήλωσε ότι αλλάζει τη στρατηγική διαχείρισης του ταμείου της για να συμπεριλάβει επενδύσεις Bitcoin. Η Tether ανακοίνωσε ότι θα δεσμευτεί να χρησιμοποιεί έως και 15% των καθαρών κερδών της για την αγορά Bitcoin, ακολουθώντας παρόμοιες στρατηγικές από άλλες εταιρείες

Γιατί η Tether επέλεξε την Ουρουγουάη

Η Ουρουγουάη έχει αναδειχθεί ως παγκόσμιος ηγέτης στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, επιτυγχάνοντας το 94% της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, κυρίως αιολική και ηλιακή ενέργεια. Οι άφθονοι φυσικοί πόροι της χώρας και οι ευνοϊκές συνθήκες για την παραγωγή ανανεώσιμης ενέργειας την καθιστούν ιδανική τοποθεσία για τις βιώσιμες δραστηριότητες εξόρυξης Bitcoin της εταιρείας.

Επιπλέον, η Tether έχει επισημάνει τις σημαντικές επενδύσεις της Ουρουγουάης σε ενεργειακές υποδομές, οι οποίες οδήγησαν στη δημιουργία ενός ισχυρού και αξιόπιστου συστήματος δικτύου ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των σύγχρονων βιομηχανιών. Αυτή η σταθερή βάση παρέχει την τέλεια πλατφόρμα για να ξεκινήσει τις βιώσιμες δραστηριότητες εξόρυξης Bitcoin, διασφαλίζοντας αποτελεσματικές και βιώσιμες προσπάθειες.

Το αξιόπιστο σύστημα πλέγματος στην Ουρουγουάη, επισημαίνει το Bitcoinist, είναι ένας βασικός παράγοντας που επιτρέπει στην Tether να εξορύξει βιώσιμα Bitcoin. Με μια σταθερή και συνεπή παροχή καθαρής και φιλικής προς το περιβάλλον ενέργειας, η Tether μπορεί να διεξάγει τις βιώσιμες δραστηριότητες εξόρυξης Bitcoin με ελάχιστες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

BitcoinκρυπτονομίσματαTether
Keywords
Αναζητήσεις
tether-ependyei-se-viosimes-drastiriotites-exoryxis-bitcoin-stin-ourougouai.htm
Τυχαία Θέματα
Tether, Επενδύει, Bitcoin, Ουρουγουάη,Tether, ependyei, Bitcoin, ourougouai