QCP Capital: Πότε θα επανέλθει το Bitcoin στα ιστορικά υψηλά

Η QCP Capital έχει προβλέψει μια ανοδική δυναμική που θα μπορούσε να δει το Bitcoin να φτάνει στα προηγούμενα υψηλά του των 74.000 δολάρια μέσα στους επόμενους μήνες.

Αυτό ακολουθεί μια άνοδο της τιμής του Bitcoin από τις 15 Μαΐου, που τροφοδοτείται από τις αυξανόμενες εισροές στα ETF και τον Δείκτη Τιμών Καταναλωτή του Απριλίου (CPI), ο οποίος έδειξε μια ελαφρά μείωση του πληθωρισμού στις ΗΠΑ

σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που παρέχονται από την QCP Capital, τα στοιχεία του ΔΤΚ προκάλεσαν μια «έκρηξη» σε διάφορα περιουσιακά στοιχεία κινδύνου, ωθώντας το Bitcoin πάνω από το όριο των 66.000 δολαρίων.

«Αναμένουμε ανοδική δυναμική εδώ που θα μπορούσε να μας οδηγήσει πίσω στα ύψη των 74.000 δολαρίων», σημείωσε η QCP Capital.

Παρατήρησε επίσης αυξημένη αγοραστική δραστηριότητα, καθώς και εκτεταμένη θεσμική υιοθέτηση του κορυφαίου κρυπτονομίσματος, με σημαντικούς διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων όπως οι Millenium και Schonfeld να διαθέτουν περίπου το 3% και το 2% των περιουσιακών τους στοιχείων διαχείρισης (AUM) για ETF Bitcoin.

Οι αναλυτές της QCP Capital τόνισαν επίσης τις ευνοϊκές συνθήκες της αγοράς, συμπεριλαμβανομένης της υιοθέτησης των κρατικών και θεσμικών αρχών, της χαλάρωσης των πληθωριστικών πιέσεων και της προσδοκίας για τις επερχόμενες αμερικανικές εκλογές, οι οποίες συμβάλλουν στην αναζωπύρωση της πιθανής ανοδικής αγοράς.

Η QCP Capital συνιστά στους εμπόρους να υιοθετήσουν στρατηγικές όπως το Bullish ERKO Seagulls, που κεφαλαιοποιούν στις ανοδικές κινήσεις των τιμών, ενώ μετριάζουν τους καθοδικούς κινδύνους, προσφέρουν στους επενδυτές την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην πιθανή ανοδική πορεία του Βitcoin με ελάχιστο αρχικό κόστος.

#κρυπτονομίσματα #Bitcoin #QCP_CAPITAL #CPI #ETF
Keywords
Αναζητήσεις
qcp-capital-pote-tha-epanelthei-to-bitcoin-sta-istorika-ypsila.htm
Τυχαία Θέματα