GRIMALDI- MINOAN: Νέα εποχή στο Λιμάνι Ηγουμενίτσας

Με μία επίσημη τελετή επισφραγίστηκε η μεταβίβαση διαχείρισης του Λιμένος Ηγουμενίτσας στην Κοινοπραξία GRIMALDI EUROMED – MINOAN LINES – Ε.Κ.Ε.Β., στα γραφεία του Οργανισμού στην Ηγουμενίτσα, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, του Υπουργού Ναυτιλίας Χρήστου Στυλιανίδη και του Διευθ. Συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ, Δημήτρη Πολίτη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος

του Ομίλου Grimaldi, Emanuele Grimaldi, από το βήμα της εκδήλωσης, δήλωσε:

«Αυτή η στιγμή σηματοδοτεί την κορύφωση μιας πολύμηνης και σχολαστικής διαδικασίας που διεξήχθη με υποδειγματικό τρόπο και χαρακτηρίστηκε από εξαιρετική διαφάνεια. Επί του παρόντος, θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες προς την Ελληνική Κυβέρνηση για την ταχεία και αποτελεσματική πολιτική που εφαρμόστηκε. Ιστορικής σημασίας η σημερινή ημέρα για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, καθώς προαναγγέλλει την έναρξη μιας νέας εποχής που υπόσχεται να φέρει σπουδαίες εξελίξεις για το λιμάνι, την πόλη, την Περιφέρεια Ηπείρου και ελπίζω για ολόκληρη τη χώρα».

Ο κ. Grimaldi ολοκλήρωσε την ομιλία του αναφερόμενος στην πρόθεση του Ομίλου να μετατρέψει την Ηγουμενίτσα σε ένα γνήσιο Πράσινο Λιμάνι, σημείο αναφοράς για το σύνολο της λιμενικής βιομηχανίας.

Ηγουμενίτσα
Keywords
Τυχαία Θέματα