Σπίρτζης: Δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ «σταλινική συμμαχία» να μιλάμε κατόπιν αδείας

Ο Χρήστος Σπίρτζης δεν πήρε καλά την απόφαση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να βγαίνουν μόνο κατόπιν άδειας τα στελέχη του κόμματος σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

«Εγώ είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, μόλις γίνω μέλος του ΣΥΡΙΖΑ σταλινική συμμαχία θα παίρνουμε άδεια για να βγαίνουμε στα κανάλια», σχολίασε χαρακτηριστικά

σε δηλώσεις του στο Action24.

«Ακόμα δεν έχει μετασχηματιστει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ένα κόμμα που θα δίνει άδεια για να βγουν στα κανάλια τα στελέχη του. Προφανώς διαφωνώ με την απόφασή αυτή και θα τα πούμε όταν συνεδριάσουν τα οργανα» συμπλήρωσε.

Διεμήνυσε μάλιστα ότι «θα ζητήσω να μην είμαι στη δεξαμενή αυτή καθώς είναι επιλογή του κάθε στελέχους αν θα βγει ή όχι σε κάποιο κανάλι».

Εκτίμησε ότι η απόφαση Κασσελάκη έχει σταλινικά χαρακτηριστικά που «δεν αρμόζουν σε δημοκρατικά προοδευτικά κόμματα της κεντροαριστεράς και παραπέμπουν αλλού» και πρόβλεψε ότι «όταν προταθεί στα όργανα θα απορριφθεί μετ' επαίνων».

#Poll - Εσείς συμφωνείτε με την επιλογή Κασσελάκη για διαγραφή ιστορικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ; Πείτε μας τη γνώμη σας ΕΔΩ

ΣπίρτζηςΣΥΡΙΖΑΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα