Folli Follie: Την Τετάρτη η εκδίκαση για την αλλαγή ΔΣ

Αύριο Τετάρτη αναμένεται να εκδικαστεί το αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για την αντικατάσταση της διοίκησης της Folli Follie Group.

Η εκδίκαση της υπόθεσης είχε δρομολογηθεί για τη Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου, ωστόσο έπειτα από αίτημα των μελών του ΔΣ της εταιρείας, η εκδίκαση πήρε διήμερη αναβολή, καθώς μέλη της σημερινής διοίκησης επικαλέστηκαν έλλειψη ετοιμασίας και ζήτησαν την ολιγοήμερη παράταση. Σημειώνεται ότι

την Πέμπτη δρομολογείται -εκτός απροόπτου- η έκτακτη γενική συνέλευση της Folli Follie.

Επιπλέον, τη Δευτέρα είχε γίνει γνωστό πως ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος με επιστολή του προς τη διοίκηση της εισηγμένης εταιρείας ανακάλεσε το αίτημα που είχε καταθέσει την προηγούμενη εβδομάδα για αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Folli Follie.

Η νέα κίνηση τακτικής του Δημήτρη Κουτσολιούτσου ήρθε λίγα 24ωρα μετά το αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στη δικαιοσύνη για το «ξήλωμα» όλης της διοίκησης της Folli Follie, με εξαίρεση τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, τα δύο μέλη, που η ίδια έχει τοποθετήσει από τον Δεκέμβριο, και τον εκπρόσωπο της κινεζικής Fosun.

Folli Follie GroupΕπιτροπή ΚεφαλαιαγοράςΔημήτρης Κουτσολιούτσος
Keywords
Τυχαία Θέματα