Deloitte: Webinar σχετικά με τα μέτρα στήριξης της οικονομίας

H Deloitte ανταποκρινόμενη στην ανάγκη των επιχειρήσεων για έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση στο πλαίσιο των εξελίξεων της κρίσης που έχει προκαλέσει ο COVID-19 σας προσκαλεί σε webinar, την 01 Απριλίου 2020, ώρα 15:00 – 16:00.

Κατά τη διάρκεια του webinar, εξειδικευμένα στελέχη της Deloitte θα καλύψουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τα πρόσφατα μέτρα που έχουν υιοθετηθεί για την αντιμετώπιση της κρίσης και πιο συγκεκριμένα: ζητήματα φορολογίας (παρατάσεις/αναστολές είσπραξης φόρων), ασφαλιστικών εισφορών, εργατικής νομοθεσίας, καθώς και θέματα

καταβολών δόσεων τραπεζικών δανείων/χρηματοδοτήσεων, με έμφαση στις διευκολύνσεις που αφορούν επιχειρήσεις. Κατά τη διάρκεια του webinar θα σας δοθεί η ευκαιρία να υποβάλλετε γραπτές ερωτήσεις σε θέματα που σας απασχολούν.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση «μπορείτε να μας στείλετε και εκ των προτέρων τις ερωτήσεις σας που θα θέλατε να συζητηθούν στο email [email protected], μέχρι και μία ώρα πριν την έναρξη του webinar, αφότου θα έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή σας μέσω ZOOM.

Για την εγγραφή σας στο webinar, παρακαλούμε ακολουθήστε αυτό το link: https://deloitte.zoom.us/webinar/register/WN_WxflgVjxSFezmCMk41omPw

Ελπίζουμε να σας συναντήσουμε όλους online και να καλύψουμε κάθε ερώτημα που σας απασχολεί».

Όλες οι τελευταίες ενημερώσεις και άρθρα τα άρθρα της Deloitte σχετικά με τον COVID19 βρίσκονται σε ειδικό microsite που συνεχώς ενημερώνεται εδώ.

DeloittewebinarστήριξηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα