D-Marin: «Best Overall Marina» αναδείχθηκε η μαρίνα Turgutreis στην Αλικαρνασσό

Η D-Marin, γνωστή για τις premium μαρίνες της, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η μαρίνα της «Turgutreis», που βρίσκεται στη χερσόνησο της Αλικαρνασσού, καθώς και οι μαρίνες της στην περιοχή των ΗΑΕ, αναγνωρίστηκαν και βραβεύτηκαν από τα Abu Dhabi Maritime Awards.

Το βραβείο «Best Overall Marina» αναγνωρίζει τις μαρίνες που επιδεικνύουν υποδειγματική ηγεσία, θέτοντας στόχους, αποστολή και αξίες με όραμα, με σαφώς καθορισμένες

στρατηγικές που βασίζονται σε εσωτερική ανάλυση και οροθέτηση.

Μια επιτροπή επτά ειδικών του κλάδου από διακεκριμένους οργανισμούς και ρυθμιστικούς φορείς αναγνώρισαν ότι η μαρίνα «Turgutreis» πραγματοποιεί αποδοτική διαχείριση των διαδικασιών, λειτουργιών και πόρων και έχει καθορίσει σαφείς ΒΔΕ για χρηματοοικονομικές και λειτουργικές επιδόσεις που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των ενδιαφερόμενων μερών.

Το ζητούμενο για τους κριτές από τις μαρίνες ήταν η υψηλή κατανόηση της σημασίας της θαλάσσιας κοινότητας στην περιοχή τους και του ζωτικού ρόλου που διαδραματίζουν. Η D- Marin έλαβε το κορυφαίο βραβείο, αποδεικνύοντας τον τρόπο με τον οποίο η μαρίνα «Turgutreis» κάνει τα αδύνατα δυνατά για να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία και ποιοτικές υπηρεσίες στους κατοίκους και τους ιδιοκτήτες σκαφών που την επισκέπτονται.

Η μαρίνα «Turgutreis» κρίθηκε ανάμεσα σε πλήθος μαρίνων και επιλέχθηκε χάρη στο εύρος των εξαιρετικών εγκαταστάσεών της, που απογειώνουν την εμπειρία των χρηστών της. Σε αυτές περιλαμβάνεται το εντυπωσιακό Blue Point Beach Club και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις τένις και πισίνας, μαζί με το «D-SPA Turgutreis», που διαθέτει δύο χώρους μασάζ, αίθουσα χαλάρωσης, σάουνα και τουρκικό χαμάμ με μοντέρνα αρχιτεκτονική σχεδίαση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της D-Marin, Oliver Dörschuck, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που λαμβάνουμε αυτό το βραβείο και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως για την αναγνώριση της D-Marin UAE και της ομάδας μας στη μαρίνα Turgutreis. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στη διακεκριμένη επιτροπή και θα ήθελα προσωπικά να εκφράσω την εκτίμησή μου στο σκληρά εργαζόμενο και αφοσιωμένο προσωπικό και των 23 μαρίνων της D-Marin, που αγωνίζονται συνεχώς, κάνοντας τα αδύνατα δυνατά για τους πελάτες μας».

#DMarin #ΜΑΡΙΝΑ_TURGUTREIS #βράβευση #ABU_DHABI_MARITIME_AWARDS
Keywords
Αναζητήσεις
d-marin-best-overall-marina-anadeichthike-i-marina-turgutreis-stin-alikarnasso.htm
Τυχαία Θέματα