Bitcoin: Ξεπέρασε τα $30.000 πρώτη φορά από τον περσινό Ιούνιο

Πάνω από τα 30.000 δολάρια σκαρφάλωσε για πρώτη φορά από τον Ιούνιο του 2022 το Bitcoin, καταγράφοντας μια άνοδο άνω του 80% από της αρχές του 2023.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, η ανάκαμψη του σημαντικότερου βάσει κεφαλαιοποίησης κρυπτονομίσματος είναι ακόμα πιο ισχυρή και από την άνοδο του Nasdaq 100, τον δείκτη με τον οποίο το Bitcoin τείνει να κινείται παράλληλα.

Ωστόσο,

το Bitcoin έχει υποχωρήσει περισσότερο από 50% από το ιστορικό του υψηλό τον Νοέμβριο του 2021.

«Τα 30.000 είναι πολύ σημαντικά τόσο για τεχνικούς όσο και για ουσιαστικούς λόγους», δήλωσε ο Μάτι Γκρίνσπαν, διευθύνων σύμβουλος της Quantum Economics.

«Η αντίσταση κρατά εδώ και τρεις εβδομάδες συνεχόμενα και τώρα επιτέλους έσπασε. Είναι η πρώτη φορά που περνάμε αυτό το επίπεδο μετά την κατάρρευση των Terra/Luna και των Three Arrows Capital. Ουσιαστικά σημαίνει ότι η τιμή έχει ανακάμψει πλήρως από τα πλήγματα της Celsius, της FTX και των αμερικανικών ρυθμιστικών αρχών».

Ο επόμενος στόχος

Πλέον, οι traders που ακολουθούν τεχνικά μοτίβα μπορεί τώρα να «βλέπουν» την περιοχή των 30.800 δολαρίων ως πρώτο πιθανό στόχο, ακολουθούμενη από τα 31.200 δολάρια.

Πάντως, ακόμα και με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η αγορά, το ράλι του Bitcoin έχει αποκτήσει δυναμική τον τελευταίο μήνα μετά την κατάρρευση τριών αμερικανικών τραπεζών.

BitcoinραλικέρδηΑγοράκρυπτονομίσματα
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα