Binance: Επιτρέπει ξανά την ανάληψη Bitcoin, αλλά με μεγαλύτερη προμήθεια

10:29 8/5/2023 - Πηγή: Reporter

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance διέκοψε τις αναλήψεις Βitcoin για αρκετές ώρες τη Δευτέρα (8/5), επικαλούμενο μεγάλους όγκους συναλλαγών και θεμάτων με το blockchain του δημοφιλούς κρυπτονομίσματος, πριν τις επιτρέψει ξανά με υψηλότερη προμήθεια.

Αργά την Κυριακή και ξανά νωρίς τη Δευτέρα, το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης στον κόσμο σταμάτησε τις αναλήψεις Βitcoin λέγοντας ότι υπήρχε πληθώρα εκκρεμών συναλλαγών, καθώς δεν είχε δώσει στους miners μια αρκετά υψηλή ανταμοιβή για να καταγράψουν τις συναλλαγές στο blockchain.

Η διακοπή ώθησε το Βitcoin

χαμηλότερα, αν και οι απώλειές του ήταν οριακές, με το κρυπτονόμισμα να υποχωρεί περίπου 1% στα 28.162 δολάρια, το χαμηλότερο επίπεδο σε σχεδόν μια εβδομάδα.

«Χρειαζόμαστε περισσότερες πληροφορίες για το τι οδήγησε στις μεγάλες αναλήψεις. Για να αποφευχθεί μια επανάληψη του φαινομένου, οι προμήθειές μας έχουν αναπροσαρμοστεί», γνωστοποίησε η Binance.

Σε ξεχωριστό tweet, αρνήθηκε ότι υπήρχαν μεγάλες εκροές από την πλατφόρμα.

Τον Μάρτιο, η Binance είχε αναστείλει τις καταθέσεις και τις αναλήψεις επικαλούμενη τεχνολογικά ζητήματα. Ο όγκος συναλλαγών το τελευταίο 24ωρο στη Binance ήταν 6,9 δισεκατομμύρια δολάρια, οκτώ φορές μεγαλύτερος από την επόμενη μεγαλύτερη πλατφόρμα, την Coinbase.

BinanceBitcoinκρυπτονόμισμακρυπτονομίσματα
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα
Binance, Επιτρέπει, Bitcoin,Binance, epitrepei, Bitcoin