Π. Σκουρλέτης: Έρχονται 757 μόνιμες προσλήψεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες

09:11 5/6/2018 - Πηγή: Dimosio

Νέα προκήρυξη για 757 προσλήψεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων, συμπληρωματικές στον διαγωνισμό-μαμούθ 3Κ/2018 αλλά και αυξημένες κατά 50% σε σχέση με τις αρχικές εξαγγελίες, προωθεί στο ΑΣΕΠ όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στο ένθετο «Εργασία Plus» του «Εθνους» ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης. Ο υπουργός σχολιάζει τις αντιδράσεις στον Κλεισθένη-1 διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς της ΚΕΔΕ και δηλώνει πως συνεχίζονται οι προσπάθειες για αποκατάσταση

εργαζομένων που εργάζονται επί μεγάλο χρονικό διάστημα με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

Τέλος, ο κ.Σκουρλέτης ασκεί σκληρή κριτική σε ΚΕΔΕ και ΕΝΠΕ για τη στάση τους στη μεταρρύθμιση “Κλεισθένης 1”, κατηγορώντας τις δύο ηγεσίες των δύο ενώσεων για άδικη και ισοπεδωτική κριτική. “Παρά τα όσα ισχυρίζεται η ΚΕΔΕ, από τις περίπου 250 αποφάσεις Δημοτικών Συμβουλίων που μας κοινοποιήθηκαν, μόνο το 30% υιοθετεί το μηδενιστικό ψήφισμα που εισηγήθηκαν ΚΕΔΕ και ΕΝΠΕ”, αναφέρει χαρακτηριστικά στο ένθετο ο υπουργός Εσωτερικών.

Δείτε την αναλυτική συνέντευξη του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη στο σημερινό ένθετο “ΕΡΓΑΣΙΑ Plus” που κυκλοφορεί με την εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”

Keywords
Τυχαία Θέματα