Παράδοση της σηματοδότησης «Οινόη – Τιθορέα» και του κεντρικού ελέγχου κυκλοφορίας στο Σκα

Συνεχόμενη σηματοδότηση, με τηλεδιοίκηση στον άξονα από ΣΚΑ (Αθήνα) έως Θεσσαλονίκη και Προμαχώνα, πλην των τμημάτων που καταστράφηκαν από τις πρόσφατες κακοκαιρίες “Daniel” και “Elias”, παρέχεται πλέον μετά την παράδοση προς χρήση στον ΟΣΕ του τμήματος Οινόη – Τιθορέα.

Ειδικότερα, η ΕΡΓΟΣΕ παρέδωσε το τελευταίο τμήμα του σύγχρονου ηλεκτρονικού τύπου συστήματος σηματοδότησης και τηλεδιοίκησης,

από Οινόη έως Τιθορέα, με το οποίο ολοκληρώνεται το συμβατικό αντικείμενο της σύμβασης 717.

Παράλληλα, παραδόθηκε και το αναβαθμισμένο Κέντρο Ελέγχου Κυκλοφορίας του τμήματος ΣΚΑ – Τιθορέα, εντός του υφιστάμενου χώρου του ΚΕΚ ΣΚΑ.

4/11/2015, σηματοδότηση στο τμήμα Πλατύ – Θεσσαλονίκη9/12/2021, τηλεδιοίκηση Θεσσαλονίκης10/12/2021, σηματοδότηση στο τμήμα Θεσσαλονίκη – Στρυμόνας – Προμαχώνας1/11/2022, σηματοδότηση στο τμήμα Δομοκός – Λάρισα26/7/2023, σηματοδότηση στο τμήμα ΣΚΑ- Οινόη8/8/2023, σηματοδότηση στο τμήμα Λάρισα – Πλατύ και τηλεδιοίκηση Λάρισας.

Το άρθρο Παράδοση της σηματοδότησης «Οινόη – Τιθορέα» και του κεντρικού ελέγχου κυκλοφορίας στο Σκα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίς Δημοπρασιών & Πλειστηριασμών.

Keywords
Αναζητήσεις
paradosi-tis-simatodotisis-oinoi--tithorea-kai-tou-kentrikou-elegchou-kykloforias-sto-ska.htm
Τυχαία Θέματα