Μενού εμπνευσμένο από το Halloween στο Air Force 1

Με αφορμή ένα εμπνευσμένο Halloween μενού στο Air Force 1, οι διατροφικές επιλογές συνεχίζουν να τραβάνε το ενδιαφέρον, ειδικά όταν πρόκειται για τον Αμερικανό πρόεδρο.
Μία εικόνα από το μενού που σερβιρίστηκε στο Air Force 1, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του Τραμπ στο Σικάγο, έγινε γρήγορα viral στο διαδίκτυο, όχι μόνο για την φαντασία του σεφ, αλλά και γιατί προκάλεσε

ερωτήματα σχετικά με τις διατροφικές συνήθειες του Αμερικανού προέδρου.
«Οι πολύ καλοί σεφ στο AF1 ήταν στο πνεύμα του Halloween και παρουσίασαν αυτές τις γεμιστές πιπεριές», έγραψε μία δημοσιογράφος, που βρισκόταν στην ίδια πτήση.
Σίγουρα, οι σεφ του AF1 αξίζουν συγχαρητήρια για το πιάτο τους και ένας λόγος είναι και το γεγονός ότι το πιάτο αυτό περιλαμβάνει συστατικά που δεν αρέσουν απαραίτητα σε όλους, όπως ψητές ντομάτες, σαλάτα χωρίς σος ή μία περίεργη καφέ μάζα που κανείς δεν ξέρει τι είναι.
Ίσως, με αυτό το πιάτο κατάφεραν να «ξεγελάσουν» τον λάτρη των Bic Mac, Ντόναλντ Τραμπ, ώστε να ξεκινήσει να τρώει λαχανικά, τα οποία κρύβουν λίγο κρέας πίσω από αυτό το χαμόγελο.
Τελικά, δεν έγινε καμία ενημέρωση σχετικά με το αν το εμπνευσμένο μενού του AF1 που ήταν στη φωτογραφία προσφέρθηκε και στον Ντόναλντ Τραμπ.
Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που οι γευστικές επιλογές γίνονται πρωτοσέλιδοι τίτλοι τις τελευταίες μέρες. Ο καθηγητής ψυχολογίας Τζόρνταν Πέτερσον και η κόρη του Μικάλια, υποστηρικτές της δίαιτας που βασίζεται μόνο στο κρέας, βρέθηκαν στο επίκεντρο μιας αντιπαράθεσης για την επιτυχία του βιβλίου τους στο Amazon.
Η δίαιτά τους που αποκαλείται ως «η Δίαιτα του λιονταριού» περιλαμβάνει μόνο νερό, κρέας και αλάτι, με την Μικάλια να ισχυρίζεται ότι με αυτόν τον τρόπο έχει θεραπεύσει σοβαρά προβλήματα που είχε με τα αρθριτικά της και το δέρμα της, αλλά και άλλα θέματα όπως κούραση και κατάθλιψη.
Πηγή Sputniknews

Keywords
Τυχαία Θέματα