Ενα φθινόπωρο γεμάτο πολιτισμό από τον Δήμο Αθηναίων

Ο Σεπτέμβριος βρίσκει την Αθήνα στο δεύτερο κύκλο του προγράμματος του Δήμου για τη στήριξη του πολιτισμού που διέπεται εκτός από την πολυεπίπεδη θεματολογία και από αυστηρούς κανόνες απόλυτης ασφάλειας.
Τα πιο λαμπερά αστέρια της μουσικής σκηνής εμφανίζονται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων κάνοντας τις βραδιές μας μαγικές! Οι κρατήσεις γίνονται μόνο ηλεκτρονικά, οι θέσεις είναι μόνο για καθήμενους, ενώ υπάρχει η δυνατότητα απόλαυσης για όλους μέσω live streaming.

Παράλληλα, στα θέατρα Γκράβας και Κολωνού, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) φιλοξενεί ένα πολύπλευρο πρόγραμμα, γεμάτο θέατρο, χορό, μουσική και εκδηλώσεις για παιδιά.
Για το φθινόπωρο έχουν επίσης σχεδιαστεί κι άλλες, συναρπαστικές δράσεις όπως δημιουργικά εργαστήρια στο Εργαστήριο ΠΟΙΩ (Maker Space) και στο Athens Digital Lab του Δήμου Αθηναίων, ψηφιακές αρχιτεκτονικές διαδρομές στην πόλη από το Athens Culture Net του Δήμου Αθηναίων, ψηφιακό κυνήγι θησαυρού ενόψει της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών σε συνεργασία με την Ένωση Μορφωτικών Ινστιτούτων της Ευρωπαϊκής Ενωσης (EUNIC), εικαστικές και άλλες καλλιτεχνικές παρεμβάσεις στην πόλη, κ.ά.

Keywords
Τυχαία Θέματα